Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire érthető ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érthető ha egy férfi 20 évvel fiatalabb barátnőt szeretne, mennyire érthető ez a férfiak részéről?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 15:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

"az a 25-30as kiöregedett női korosztály."

:D A kérfező akkor nyugdíjas papi.

2023. szept. 19. 19:03
 22/39 anonim ***** válasza:
27%

"annál kevésbé lesztek kívánatosak a megmaradt átlagos, vagy kevésbé jó parti férfi számára is"

Fáj, hogy nem kellesz senkinek, mi?

2023. szept. 19. 20:04
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

"az a 25-30as kiöregedett női korosztály."

Ezen én is néztem egyet, azt hittem, elírás.. 25-30 éves mióta kiöregedett? 🤔 Mert szerintem még jóindulattal sem.

Amúgy meg igen, az itt megszólalók valóban úgy beszéltek erről, mint valami tömegjelenségről, miközben nagyon ritka a 15-20 év korkülönbség párok között. Itt hibádzik ez, amit a 13-as számú filozófus barátunk írt, aki úgy írt erről a dologról, mintha a korábban szintén 20 évvel idősebb pasikat választó nők nyivákolnának ezen a témán, hogy most ők vannak a f*sz másik végén, miközben jó, ha 1000-ből egy ilyen páros van, ahol 15-20 év van a két fél között. Mintha ez valami bosszú lenne az idősödő nők részéről. Szóba került a felszínesség is, hogy a fiatal, csinos nők milyen felszínesek. No akkor tegyük tisztába a dolgokat. Eleve azt felszínességnek nevezni, hogy egy iskolázott, csinos, jól kereső nő egy hasonló kaliberű pasit választ maga mellé, elég necces szerintem. Ugyanis az itt panaszkodó férfiak többsége pont az alábbiakon szokott jajgatni, ami a nők felszínességét illeti:

- ronda/kövér stb. vagyok, nem kellek a csinos nőknek (ennek konkrétan semmi köze nincs a felszínességhez, hogy ezek a nők magukhoz hasonló pasit szeretnének, ezek az emberek meg ritkán észlelik a kettős mércét, amit tolnak, nem tudják feldolgozni, hogy nem ütik meg ezt a szintet, külsőleg sem);

- a nők anyagiasak, nem felel meg nekik a 250-300 ezer nettó (igen, akikre hajtanak, valszeg többet keresnek ennél, hiszen az iskolázott, diplomás nők általában szebbek, igényesebbek, többet fordítanak a külsejükre, kinézetükre);

- egyszerű melós vagyok, miért nem kellek a csinos nőknek (előzőhöz hasonló helyzet).

És a sort lehetne folytatni. Szerintem az égvilágon semmi gond nincsen azzal, semmi felszínesség nincs abban, hogy csinos, igényes, szép és iskolázott nők szintén jóképű és magasan képzett férfiakat szeretnének maguk mellé. Nem véletlen, hogy a panaszkodók többsége pont a saját gyengeségét emeli ki mindig (átlag alatti/átlagos külső; 300 ezer nettó; mamahotel, stb.).

Eszem megáll pl. ettől a két kérdezőtől is, akik azon méltatlankodnak (kettő a több ezer hasonló kérdésből), hogy ők csúnyaként mégis miért nem kellenek a legkelendőbb nőknek, nem értem, mégis mi olyan meglepő ezen? Engem személy szerint rohadtul felháborítanak ezek a kérdések, pedig nem nő vagyok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. szept. 19. 20:20
 24/39 anonim ***** válasza:
76%
Érthető. Az ötvenes nőknek is jobban tetszenek a fiatalabb pasik mint a potrohos papák. Az meg már más kérdés, hogy kinek mi jut. Egy nő minden korban jobban válogathat azért.
2023. szept. 19. 21:26
 25/39 anonim ***** válasza:
31%

"Értsétek meg, minél jobban küzdötök ellene, annál inkább nevetségessé kontraproduktívvá válik a vergődésetek"

Nézd, itt csak ti csináltok magatokból bohócot.

Nekem speciel konkrét hányingerem van, mikor nyomulnak ezek a vénségek. Nem a saját korosztalyotokat zavarja, hanem a fiatalokat.

Mellesleg harminc évesen se kellene 40+-os pasi.

2023. szept. 19. 22:58
 26/39 anonim ***** válasza:
0%

Akkor még pár tényt, csak a biztonság kedvéért. Olyan 25 és 30 körül van az a határvonal, ahonnan a nők vonzósága elkezd lefelé szállni. Addig az egész világ előttetek hever. Okos nő ezt ki tudja tolni valamennyivel, ha nem szolizza szét magát, nem bulizza szét magát, nem szívja nonstop a cigit és vedeli az alkoholt, mert fene nagy egyenjogúság meg bezzeg a férfiak is (sok férfi nem is iszik már, manapság a nők kezdik lekörözni őket főleg a fiataloknál). És ez csak a külsőségek! A belső is nagyon fontos, ha nem égeti ki magát az össze vissza alkalmi szexekkel, meg a nem megfelelő folyamat balhézós, nála jobb és őt felvenni nem akaró férfiakkal stb. De az élet mutatja hogy ez a ritkább, tehát 25-30 fele elkezd lefelé szállni a női potenciál, egyre kevésbé vagytok válogatási helyzetben. Ezt sok nő nem viseli jól, és ilyenkor kezd NAGYON bunkó és undok lenni más emberekkel is. Ez pl itt az oldalon is megfigyelhető, ahogyan az életben is.

Aztán van a férfi oldal, nyilván a férfi is 20-onévesen van ereje teljében, izmok, fittség, tesztoszteron stb minden a csúcson. Viszont a férfiaknál az is rengeteget számít a vonzóságukhoz, hogy mit birtokolnak, milyen ház, autó, életmód amibe a nő is be tud szállni mellé. Mennyi befolyás, mit tudnak elérni az életben, és ezáltal az adott nő is aki mellette van. Ezen kívül a férfiakat kevésbé rombolja a kor (feltéve ha nem igénytelen elhízott bagós alkesz, ott minden mindegy), mi még 30-40 évesen is képesek vagyunk egyre vonzóbbá válni, behozva a magabiztos kiteljesedett sármot, és a méginkább férfias arcvonásokat. Nem véletlen hogy sok 30-40es férfi sztár a nők kedvence mint igazi férfi, nem pedig a 20-as izomagyak vagy szépfiúk. Szóval ez a 30-40es vénember és potrohos papák dolog, azt hiszem kicsit savanyú a szőlő szituációt érzek, de jól megmosolyogtam a kétségbeesett próbálkozásokat. Összességében egy férfinak 30 év felett nyílik ki a világ, és kerül sokkal jobb válogatási pozícióba.

Egyébként nem kell elhinni, lehet engem mindenféle vénembernek vagy beteg elmének vagy incelnek titulálni, ahogy csak jól esik. Nektek ettől nem lesz jobb igazából :) Mert ha körbenéztek akkor láthatjátok, hogy legtöbb esetben az élet engem igazol. Egyébként nem kell feltétlen 10-20 év korkülönbség sem. Én csak azt mondom hogy nekünk ilyenkorra már annyira kitágulnak a lehetőségek, hogy aki akarja annak már az is simán valósággá válik a férfiak előnyére. Bármennyire is frusztráló ez sok nőnek. Így megy ez.

2023. szept. 19. 23:18
 27/39 anonim ***** válasza:
39%

26

Ha ez így lenne, akkor nem ti sírnátok itt minden egyes nap, hanem a nők :D

Kérdezd meg erről a sok állandóan itt nyígó 30+-ost mennyire nyílt meg nekik a világ XD

2023. szept. 20. 00:12
 28/39 anonim ***** válasza:
31%

26

Csak szólók, az ország leggazdagabb embere egy maholnap 50 éves nőt feleségül, nem 20 éves cicababát.

2023. szept. 20. 00:15
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

1. Két külön dologról beszélünk: egy dolog, hogy elkezd változni a nők arca 25-30 között/fölött (igen, ezt én is észrevettem, Tinderen tökéletesen nyomon követhető, hogy más arconásai vannak pl. egy 23 és egy 27 éves nőnek), de azt írni, hogy „kiöregedett női korosztály”, erről a megjegyzésről messziről ordít a káröröm, a bosszú, vagy nevezzük bárhogy (most jön a lényeg, hogy mire fel?).

2. Arra a kérdésre szeretnék tőled választ kapni, hogy miért felszínesek azok a nők, miért kell haragudni azokra a csinos és magasan képzett nőkre, akik egy magukhoz hasonlóan jóképű és magasan képzett férfit képzelnek maguk mellé? Lehet, hogy ez így nem mondják ki, de a legtöbb nőkért síró csúnya/csóró/alacsony pasas valóban pont úgy beszél, mintha neki kijárna egy ilyen magas szintű nő, miközben pontosan ő a férfiak között alsópolcos, a nő meg a nők között felsőpolcos (és ezekkel az adott férfi is pontosan tisztában van).

3. Korábban én nagyon empatikus voltam az incelekkel, de ez egy ideje megváltozott. Méghozzá azóta, amióta rájöttem, hogy a blackpill-tudatú emberek ilyen síkokban gondolkoznak az emberekről, hogy kinek mekkora értéke van testsúly, arc, kor, stb. alapján. Amivel nem lenne gond önmagában, ha ez a közösség nem mélyen sértett emberekkel lenne tele, akik nem tudják elfogadni azt a JOGOS elvárást a nők részéről, hogy magukkal egyenrangú, azonos vagy hasonló szinten lévő párt válasszanak maguk mellé. Emiatt idővel, mivel egyre jobban a tudatukba ég ez a blackpill gondolkodásmód, egyre jobban tárgyiasítani kezdik az embereket ahelyett, hogy picit megpróbálnának kevésbé felszínesen nézni egy másik emberre, meglátni a belső értékeket is, nem pedig magasan a szintjük fölé menni a párkeresésben. Érted a lényeget, mire akarok kilyukadni? Mégis milyen alapon ugrál és mocskolódik egy 30+-os, ronda és dagi gyárimelós, hogy nem őt keresi a legkeresettebb női réteg? Áruld már el nekem, hol itt a jogosság az incelek részéről? Mégis mire fel ez a káröröm a 30 fölötti, korosodó nőkkel szemben?

4. Tudtad-e, hogy Elliot Rodger az egyetemi kar legnépszerűbb nőire hajtott rá, és ők utasították el? Ő pedig sok incel példaképe. Akkor a férfiak igényei nincsenek az egekben ezek szerint?

5. 40 felett a férfiak is erősen leszállóágba kerülnek, nézz már szét az utcán, micsoda döbbentes leszakadtság, igénytelenség uralkodik itthon (mindkét nem részéről kb. ugyanolyan szinten, 40 fölött tényleg durva lejtmenet következik be). Nagyon erős kétségeim vannak, hogy ezen férfiak 90+%-ra kereslet lenne a legkeresettebb, legfiatalabb női réteg részéről. Legfeljebb, ha vagyonos és rendkívül igényes a külsejére az illető.

5. Ismételten mondom, nagyon minimális számú 40-50-es férfi képes huszonéves szép nőket bevonzani, nagy jóindulattal 5-10%-ot mondanék, szóval nem értem, mire föl ez a nagy magabiztosság meg káröröm.

Üdv, 30F

2023. szept. 20. 00:22
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
26-osnak ment (előző voltam)
2023. szept. 20. 00:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!