Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a randi időben haverozik valaki?
Akkor sajnos lehet az, hogy őt inkabb leszívja, fárasztja a randi, és neki ez teher, ha ki akar alóla bújni.
Lehet csak attól is, ha megfelelési kényszeres, vagy unja, vagy nem tetszenek neki a programok azalatt, vagy bármi.
Nálam olyan volt most, hogy beszaladt hozzám a srác, találkoztunk csak olyan 5-10 percre és ment is(munkában van ő is), nem volt terhelő neki sem. És néha csetelünk csak, akkor is inkább könnyedebb rövidebb viccelődés megy még. És holnap is jönni akar. Így apránként indítva és pl nem több órás kényszereskedésekkel lehet jó megoldás. Sokszor összefutni aztán majd bontakozik alakul magátol.
Meg hétvégi progikon is agyal. Én meg nem. Nekem hétvégén is elég lesz még olyan, hogy csak beülünk esetleg valahova fél-1 óra hosszra es nem viszem túl szerintem. Legyen is meg benne az az èrzés hogy ez neki kevés volt;) habár nem játszma miatt, hanem nincs még kedvem vele pl félnapokat lenni, mivel még valahol idegen.
21
Közel van a munkahelye, elmondása szerint többször is erre tudna jönni, meg szokott. Többször is írtam neki, ha erre jár álljon meg pár percre. Mindig oké volt a válasz, meg hogy ő igyekszik...
Én sem több órás randikra vágytam. De nekem annyira fura, ha vki kell, vkit akarok, akkor bármit megteszek hogy éreztessem vele. Nos, én nem éreztem...
Lehet akkor kispadra tett. Valszeg vannak mások is akik èrdeklik akkor.
Lehet több vasar tart.
Mert akiknek senkije nincs, azok nem ilyenek. Azok tesznek jönnek hívnak keresnek, vagy valami.
"gyepszellőztetni" 🤣🤣
Na ilyen miatt nem mondunk le randit.
Csak akkor lehet komolyan venni valakit, ha nagyon fontos dolog miatt mond le randit, pl baleset, haláleset a családban.
Jól tetted, hogy törölted, az ilyen figura azonnal kuka.
24
Èn is rácsodálkoztam... 😃
De most már tudom mi az a gyepszellőztetés, mert akkor utána néztem😅 ennyi haszna volt az elmaradt randinak... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!