Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A randi appokban miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randi appokban miért vannak fennt több éve ugyan azok a lányok?

Figyelt kérdés

Úgy értem ezekben az alkalmazásokban tudvalevő hogy 90% férfi van. Azért ennyi férfi közül már lehet bőven válogatni aki megfelel nekik minden téren, közöttük vannak a leg jóképúbb legjobb dumájú srácok. Ha össze jönnek akkor nyilván inaktivitás vagy törlés miatt már nem lennének ott ugyan azok az arcok hanem lenne fluktuáció. De nincsen.

Még nekem is ugyan azokat dobálja fel akiket egyszer már húztam valamerre. (mondjuk ezt sem értem miért van).

2023. szept. 18. 10:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Én fent voltam kb 7 évig persze nem végig, hát ez ilyen, épp meguntam az appot, töröltem, majd visszatettem, aztán lett kapcsolatom, lejöttem róla, szakítottunk, visszamentem.
2023. szept. 18. 10:49
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sok inaktív.

Most hogy mondod, én 7 éve nem voltam fenn rajta, de nem töröltem a profilomat, teljesen el is felejtettem, hogy van. Nem tom a társkareső törli-e, vagy csak továbbra is úszik az éterben.

2023. szept. 18. 10:56
 3/26 anonim ***** válasza:
80%
Helytől függ, úgy hallottam van sok beetető kamu profil is. Ami nem valós személy, hanem az oldal üzemeltetői csináltak csomó jól kinéző női profilt. Hogy aki kintről nézi, rajtuk is felbuzdulva regisztráljon. Nem tudom mennyire igaz mert nem társkeresőzök, de nekem eléggé logikusnak és valósnak hat.
2023. szept. 18. 11:00
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak 1 éve és lassan 3 hónapja vagyok fenn, de szerintem lesz ez jóval több is. :\

Lehet, hogy sok a férfi, bár ez helyfüggő, ahol én élek (nem Bp. vagy más nagyobb város), jóval kevesebb. De eleve ha csak annyit néz egy nő, hogy számára megfelelő korosztályú, független, dohányzást és alternatíváit 100%-ban kerülő, alkoholt legfeljebb alkalmakkor és kis mennyiségben fogyasztó, nagyjából vagy legalábbis ahol látható, ép, tiszta fogazatú, összességében is ápolt, rendezett, nem túlsúlyos stb. legyen a férfi, akkor annak a soknak úgy a 85%-a ki is esik, pedig ezek még csupán az alapok.

Persze még így is lehet találni jó néhány férfit, akivel minden rendben van kívül-belül, egy rossz szava nem lehet rá senkinek. De azt megtalálni, akivel emellett működik köztünk a kémia is... na, ehhez pl. simán kellhetnek évek, ha valaki nem egy szerencsés típus. Aki megfog, beindít, megmozgat, pont passzol a személyiségünk is minden más mellett, az tű a szénakazalban.

2023. szept. 18. 11:00
 5/26 A kérdező kommentje:
Szerintem a lányok többsége is dohányzik én úgy vettem észre. Az összes munkahelyemen (egészségügy, versenyszféra) mindenhol az volt a kivétel aki nem dohányzik, mint pl én. Nyilván aki nőként dohányzik azt nem érdekli ha a férfi is tehát ez a kritérium szerintem nem nehezíti nekik. Azért a férfiak 10%-a akik fennt vannak ezeken az oldalakon azok bőven benne vannak ápoltság téren a megfelelő kategóriába. 100 ból 10 ember (korban hozzá illő persze). Ezt össze vetve azzal hogy mennyivel kevesebb nő van fennt mindjárt össze lehet kötni őket. Csak valamiért nem komoly kapcsolatban gondolkoznak.
2023. szept. 18. 11:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a férfiak tragédiája, hogy van köztük egy réteg aki baromi undorítóan viselkedik, és ezek ezekről az oldalakról elüldözti a nőket.

Ha nőként regisztrálsz egy ilyenre, lerohannak, kapsz egy csomó pöcsös képet, agresszív meg beteg dmet, és emiatt sok nő gyorsan bedobja a törölközőt. Lennének szingli nők is kb olyan arányban, csak egy idő után már nem nézik az oldalt.

2023. szept. 18. 11:31
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez az alábbiak miatt lehet:

- Kamu profilok (bizony vannak)

- Inaktívak (elfelejtették (?) törölni magukat)

- aki tényleg lúzer/problémás és nem talál párt

Egészítsétek ki, ha lehet ennek más oka is.

2023. szept. 18. 11:35
 8/26 anonim ***** válasza:
Van aki kémkedni van fenn, mert sejti, hogy a párja félrekūr, és valami catfish fiókkal próbálja rajta kapni.
2023. szept. 18. 11:39
 9/26 anonim ***** válasza:
68%
Nem tudom megnézni, hogy a fbről lelopott képemmel még fenn van-e a kamuprofil a társkeresőn, mert regizni kell, de valószínűleg.
2023. szept. 18. 12:08
 10/26 anonim ***** válasza:
70%
Nameg egy csomó prosti is van fent tinderen, nem eggyel összefutottam már.
2023. szept. 18. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!