Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randi appokban miért vannak fennt több éve ugyan azok a lányok?
Úgy értem ezekben az alkalmazásokban tudvalevő hogy 90% férfi van. Azért ennyi férfi közül már lehet bőven válogatni aki megfelel nekik minden téren, közöttük vannak a leg jóképúbb legjobb dumájú srácok. Ha össze jönnek akkor nyilván inaktivitás vagy törlés miatt már nem lennének ott ugyan azok az arcok hanem lenne fluktuáció. De nincsen.
Még nekem is ugyan azokat dobálja fel akiket egyszer már húztam valamerre. (mondjuk ezt sem értem miért van).
Szerintem sok inaktív.
Most hogy mondod, én 7 éve nem voltam fenn rajta, de nem töröltem a profilomat, teljesen el is felejtettem, hogy van. Nem tom a társkareső törli-e, vagy csak továbbra is úszik az éterben.
Én még csak 1 éve és lassan 3 hónapja vagyok fenn, de szerintem lesz ez jóval több is. :\
Lehet, hogy sok a férfi, bár ez helyfüggő, ahol én élek (nem Bp. vagy más nagyobb város), jóval kevesebb. De eleve ha csak annyit néz egy nő, hogy számára megfelelő korosztályú, független, dohányzást és alternatíváit 100%-ban kerülő, alkoholt legfeljebb alkalmakkor és kis mennyiségben fogyasztó, nagyjából vagy legalábbis ahol látható, ép, tiszta fogazatú, összességében is ápolt, rendezett, nem túlsúlyos stb. legyen a férfi, akkor annak a soknak úgy a 85%-a ki is esik, pedig ezek még csupán az alapok.
Persze még így is lehet találni jó néhány férfit, akivel minden rendben van kívül-belül, egy rossz szava nem lehet rá senkinek. De azt megtalálni, akivel emellett működik köztünk a kémia is... na, ehhez pl. simán kellhetnek évek, ha valaki nem egy szerencsés típus. Aki megfog, beindít, megmozgat, pont passzol a személyiségünk is minden más mellett, az tű a szénakazalban.
Az a férfiak tragédiája, hogy van köztük egy réteg aki baromi undorítóan viselkedik, és ezek ezekről az oldalakról elüldözti a nőket.
Ha nőként regisztrálsz egy ilyenre, lerohannak, kapsz egy csomó pöcsös képet, agresszív meg beteg dmet, és emiatt sok nő gyorsan bedobja a törölközőt. Lennének szingli nők is kb olyan arányban, csak egy idő után már nem nézik az oldalt.
Ez az alábbiak miatt lehet:
- Kamu profilok (bizony vannak)
- Inaktívak (elfelejtették (?) törölni magukat)
- aki tényleg lúzer/problémás és nem talál párt
Egészítsétek ki, ha lehet ennek más oka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!