Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A randi appokban miért vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randi appokban miért vannak fennt több éve ugyan azok a lányok?

Figyelt kérdés

Úgy értem ezekben az alkalmazásokban tudvalevő hogy 90% férfi van. Azért ennyi férfi közül már lehet bőven válogatni aki megfelel nekik minden téren, közöttük vannak a leg jóképúbb legjobb dumájú srácok. Ha össze jönnek akkor nyilván inaktivitás vagy törlés miatt már nem lennének ott ugyan azok az arcok hanem lenne fluktuáció. De nincsen.

Még nekem is ugyan azokat dobálja fel akiket egyszer már húztam valamerre. (mondjuk ezt sem értem miért van).

2023. szept. 18. 10:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
19 vagyok! Már írtam a kérdésedre egy hosszabb választ!
2023. szept. 19. 04:14
 22/26 anonim ***** válasza:
Vagyis bocs, 2-t.
2023. szept. 19. 04:15
 23/26 A kérdező kommentje:

Én meg reagáltam rá, nevesen azt hogy az én példámban az a maradék ember már minden szempontból megfelelő pont ez volt az állításom lényege hogy ami kritériumokat felsoroltal ekkora mintavételbol merítve és kivalasztva már nem hiszem el hogy ne felelnének meg páran azon követelményeknek is.

Persze ez az én hiedelmem hogy nem hiszem el hogy neked 500 udvarlóból nincsen pár megfelelő. Én azt gondolom hogy aki 10 raklap gyümölcs közül nem tud magának megfelelőt választani annak igazán nincs is rá szüksége. Ha ez az állításod hogy sajnos hiába írnak 200 an 500 an 1000ren (Persze bizonyos idő intervallumot feltételezve) nem látod közöttük azt aki "huhaa" akkor legyen.

2023. szept. 19. 04:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Neten a büdös életbe nem találtam még normálisat...élőbe viszont igen!

Én miket soroltam fel? Kíváncsi vagyok selyted e melyikek az én kommentjeim.

2023. szept. 19. 05:31
 25/26 anonim ***** válasza:

És akkor talán van egy olyan verzió is, hogy sok lány azért marad fent, mert folyamatosan alkalmi kapcsolatokat keres. A legjobb jelölteket sikerül megszereznie 1-1 éjszakára, aztán később is akár összejárnak, több hasonlóval. És ez a körhinta tarthat akár pár évig, amíg ki nem öregszik belőle. Persze közben élőben is kap a legjobb lehetőségeken, de hoz be 1-2 top palit az is, ha folyamat fent marad elérhetőbe a társkeresőkön.

Még ha sok nő ezt nyélből és gyűlöletből tagadja is, de tudom mert láttam. Vannak akiknek ez a high life része, és teszik amíg tehetik. Aztán 25-től jönnek a bajok, hogy egyre több a fiatal rivális és őket viszik. De onnét már az átlag férfi mellé ők is felkerülnek a gyűlöletlistájukra.

2023. szept. 19. 10:39
 26/26 A kérdező kommentje:

"Neten a büdös életbe nem találtam még normálisat...élőbe viszont igen!"

Lehet hogy te egyszerűen jobban kedveled a személyes ismerkedési formát.

"Én miket soroltam fel? Kíváncsi vagyok selyted e melyikek az én kommentjeim."

Nem "selytem" hogy "melyikek" .. Ha szerinted nem arra válaszoltam amit írtál, akkor megmodod mi volt az, de ne feleltess már. Ezt a tanár-diák track-et vegyük le a listáról ha lehet.

2023. szept. 19. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!