Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randi appokban miért vannak fennt több éve ugyan azok a lányok?
Úgy értem ezekben az alkalmazásokban tudvalevő hogy 90% férfi van. Azért ennyi férfi közül már lehet bőven válogatni aki megfelel nekik minden téren, közöttük vannak a leg jóképúbb legjobb dumájú srácok. Ha össze jönnek akkor nyilván inaktivitás vagy törlés miatt már nem lennének ott ugyan azok az arcok hanem lenne fluktuáció. De nincsen.
Még nekem is ugyan azokat dobálja fel akiket egyszer már húztam valamerre. (mondjuk ezt sem értem miért van).
Nekem is kb 8 éve van profilom...nem is nézem kb, minimum 5 éve rá se néztem 😆.
Én dohányos nő vagyok, sose volt olyan párom aki cigizett.
Oké elsőre tetszik valaki, akkor vagy írtok egymásnak vagy nem. Aztán vagy szimpatikusak és közös dolgok vannak vagy nem. Ott a személyes találkozó, élőbe más külsőleg belsőleg (ugye az elején mindenki normális szinte). Aztán akk mind2 embernek kell hogy jöjjenek az érzések, amit nem lehet erőltetni. Amikor jobban megismered akkor lehet pár hét után mondod hogy köszi, de nem. Vagy esetleg a szex nem jó...
Aztán még ott van az is hogy a munkátok pl időben üti egymás, messze él.
Ha te érzel is valamit az nem elég, neki is kell.
Szóval normális párt találni marha nehéz.
Akik társkeresőn ismerkednek azoknak tényleg ful lutri az egész.
Személyesen vagy ha csak úgy alakul egy kapcsolat abból hamarabb lesz jó párkapcsolat sztm...mer szép lassan ismerik meg egymást pl egy haveri tagság vagy közös hobbi által. Tehet nem görcsös a két ember.
És igen, vannak nem törölt profilok, kamu profilok, vannak pénzes lányok és visszajárók mint Te.
Oké de én maximum átlagos vagyok. Ezeken a felületeken úgymond az "alja".
Nekem az furcsa hogy a 10 es pasik miért nem felelnek meg ezeknek a lányoknak. (nem csak külsőre értve). Azt hogy inaktív azt nem hiszem mert ezek a lányok új és új képeket tesznek fel. Hogy kamu e? Többsegük igazolt profil.
Vajon mennyi értelme van használni ha azt látja az ember hogy senki nem viszi el ezeket a lányokat. A leg ígéretesebb férfiak sem elég jók nekik, akkor ki?
"A 10/10es emberek sokkal kevesebb üzit kapnak mint a 7-8/10esek, mert nem mernek rájuk írni."
Szerintem ha elvétve van is ilyen abszurd lenne általánosítani.
Millió és egy üzenetet kap még egy átlagos lány is. Simán ki tudják válogatni a nekik megfelelő pasikat. Persze kapnak minden féle obszcén kéretlen tartalmat is, de kétlem hogy évek alatt ne lenne közöttük olyan pasi aki kielégíti minden igényüket. Ez hihetetlen számomra. Mert oké, ne én legyek az, mert mit tudom én sokkal szebbek, okosabbak vannak nálam. De hogy senki ne legyen nekik jó ennyi pasi közül? Ez elég sci-fi. Így marad az hogy komolyan nem akarnak kapcsolatot csak szórakozni vannak ott.
Persze 500 levele...hány év alatt? 🤣
Marad 20, abból 10el lehet mondjuk neten normálisan beszélni, abból 5 messze lakik vagy nem ugyan azok a célok. Maradt 5, ebből kb 2vel talizik az ember és az egyik tuti nem százas vagy nagyon jól megjátszotta magát. A másik pl a bejövő, de nm jönnek az érzelmek.
Az eredmény 0.
Az hogy valakin nem jön be meg nem lesz semmi az nem azt jelenti hogy hulladék. Egyszerűen csak nem illenek össze.
Ez az ismerősnek jelölés.. sokan csak jelölnek mindenkit össze vissza, hogy minél több ismerőse legyen.
20 férfi. Lehet normális, de én nem akarok mindenkivel dugni, aki normális.
Külsőre tetszik? Már kiesik pár ember. Akar gyereket? Kiesik jóval több. (Én nem.) Nem nagyon vagyunk különböző emberek? Egyezik a humorunk? Az értékeink? A szexben ugyanazt akarnánk?
Természetesen rá lehet bukni mert magas labda és ki lehet forgatni azt hogy most pont épp hasra ütés szerűen mondtam az 500 át. Lehet az 300 is vagy 150 vagy 200. Nem ez a lényeg.
A 20 embert már úgy mondtam hogy azokkal már randizni is lehet mert megutik azt a szintet. De teljesen mindegy mert a lényeg hogy kB számlálhatatlan mennyiségű üzenetet kapnak amik közül ha komolyan gondolná akkor ott van a megfelelő (direkt nem igazit írok, mivel ez is már megdőlt, valójában sok potenciálisan megfelelő ember lehet mindenki életében akik közül az egyikkel össze hozza a véletlen. Lehet hogy ez Tamás lesz de lehet hogy ha épp Bélával találkozik akkor ő lesz az).
Csak összegezve: Nem állítottam hogy egyszerű egy lánynak, amiket még felsoroltal én azt telejsen adom hogy ezek a szempontok is fontosak, de azért nem kell azt gondolni hogy akár a saját városában az embernek annyi ember közül nincsen meg az igazi. Mert ott van csak valszeg a nagy bőségben nem is akar választani. Olyan mint amikor pl én bemegyek a szarvasba ahol mindent meg akarok kóstolni és igazán egyik étellel sem akarok jól lakni mert sok finom van, de ha most meg@llok a káposztás kacsa combnál és azzal lakom jól akkor ki tudja miről maradok le. És sok nő ezzel szerintem így van. Randizgatnak néhány emberrel közülük párral egy egy futó rövid kapcsolatuk van aztan mennek a következőre.
(mielőtt szándékosan félre értenéd ezzel nem azt mondom hogy ribizlik lennének hanem hogy nem igazán akarnak megállapodni amíg nem kedd el ketyegni a biológiai óra, addig inkább buli legyen)
"Te mér vagy fenn több éve?"
Ezzel most gondolom arra célzol hogy mit pfázok, amikor én is több éve fennt vagyok tehát így már akkor teljesen hiteltelen amit mondok..😂 Ugye?
Értem, csak ennek semmi köze hozzá. Mivel mint mondtam én nem vagyok annyira népszerű (sőt) ezeken az oldalakon hogy a pasik 10%-val "versenyre" kelljek. Így némileg érthető hogy a magam fajta az fennt van hosszabb ideje. Nekem nem jön napi 399 üzenet, hanem egy sem. El vétve pár match de válasz már nem.
Persze ha ilyen 2 bitesre redukalod a témát hogy "most mi van neked sincs onnan senkid meg nekik sem akkor nincs itt semmi látnivaló" akkor természetes hogy nem akarsz ebbe bele menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!