Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a randi időben haverozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a randi időben haverozik valaki?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit. Annyira szimpatikus, kedves volt, mindig vártam a randikat. Egyet én kértem, a megbeszélt időben lemondta "havernak segítek" szöveggel. Akkor még nem zavart. Másik két randit ő kezdeményezett, időpont is volt. Múltkor 10órát beszéltünk meg, és hirtelen megint az egyik haverjánál volt, gyepszellőztetni... Írtam szóljon ha vége. 2 nappal később kért bocsánatot, hogy nem tudott írni. Töröltem. Rákérdezett, nem értette, meg gondoljam át, meg akar ismerni. Mégis mit gondol?

2023. szept. 18. 18:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
0%

Azt, hogy egy icikepicikét türelmesebb vagy.

De tudom, manapság néhány "nem úgy" sikerült üzenet után már törölni kell a másikat......

2023. szept. 18. 18:50
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

Mivel nekem ezerszer tobb a dolgom mint a pasiknak nekem fel se tunne ha vki nem ér rá🤣

Multkor is kerdeztem egy sractol.mert irta hogy ott van a munkahelyemnél. Ezt par ora mulva olvastam es kerdeztem hogyhogy itt voltál. Aztan valaszolt nagy röhögve csak mert megbeszéltük🤣

Upps az is kiment a fejembol. Ez amugy a 2.randink volt. Mert az első is. De az is igy lett lebeszelve hogy megyek ide oda amoda utkozben össze tudunk futni majd irkalunk mikor hol vagyunk es osszefutunk.

Aztán talan este irt hogy na mizu, azt is azzal kezdtem teljesen ki is ment a fejembol bocsi a sok rohangálásban.de felhivott beszelunk sokat belelát az életembe szoval levágja hogy mikor mikben utazom miket intézek miert vagyok ilyen.

De mondtam neki hogy ne iteljen el nem mindig vagyok igy hogy tulpörgöm magam. Valamikor meg be vagyok lassulva is.

De azt mondta neki ez bejön!🤣

2023. szept. 18. 18:55
 3/25 anonim ***** válasza:
94%

Gondolja át ő, hogyha valakivel megbeszél egy időpontot, ne szervezzen rá mást...

Kérdésedre: mert annyira nem érdekli, azért. Ha ez kell neked.... remélem nem.

2023. szept. 18. 18:55
 4/25 anonim ***** válasza:
0%
*Szoval velem 2 randi se jött eddig ossze a kiazemeltemmel, te meg legalabb láttad már a srácot!🤣
2023. szept. 18. 18:56
 5/25 A kérdező kommentje:

1

2 hónap alatt csinálta ezt velem. Volt hogy egy egyszerű hogy vagy kérdésre 2 nappal később reagált egy szóval.

Úgy érzem elég türelmes voltam.

2023. szept. 18. 19:00
 6/25 anonim ***** válasza:
89%

Az első válaszoló egy barom. 🤡

Szóval, én is jártam már így. nem érdekled eléggé, vagy kapcsolatban van, vagy unatkozik. Esetleg mindhárom egyszerre.

Hidd el, jogos volt a törlés.

2023. szept. 18. 19:01
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem ez bármilyen kontextusba zavarna. Barátokkal is. Ha valamit megbeszélek, ahhoz tartom magam. Mindegy, hogy randi vagy barátok vagy x. Persze közbejöhetnek váratlan események stb. de a gyepszellőztetés nem olyan, mint mondjuk amikor orvoshoz kell vinni valakit.
2023. szept. 18. 19:02
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
6. Értem, köszönöm! Nagyon jól esett, hogy baromnak neveztél, bár nem is ismersz.
2023. szept. 18. 19:03
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Mi a pudváért kell amúgy lepontozni?
2023. szept. 18. 19:10
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert semmit nem érsz neki.
2023. szept. 18. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!