Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért a randi időben haverozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a randi időben haverozik valaki?

Figyelt kérdés
Megismertem egy férfit. Annyira szimpatikus, kedves volt, mindig vártam a randikat. Egyet én kértem, a megbeszélt időben lemondta "havernak segítek" szöveggel. Akkor még nem zavart. Másik két randit ő kezdeményezett, időpont is volt. Múltkor 10órát beszéltünk meg, és hirtelen megint az egyik haverjánál volt, gyepszellőztetni... Írtam szóljon ha vége. 2 nappal később kért bocsánatot, hogy nem tudott írni. Töröltem. Rákérdezett, nem értette, meg gondoljam át, meg akar ismerni. Mégis mit gondol?

2023. szept. 18. 18:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem kell ilyen pasival foglalkozni.
2023. szept. 18. 19:35
 12/25 anonim ***** válasza:
72%

Mert egy komolytalan link pöc$fej.

Nincs mit ragozni.

2023. szept. 19. 07:26
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Még jó hogy nekem nem ilyen karotnyelt a randipartnerem. Ma is bejön hozzám.
2023. szept. 19. 07:35
 14/25 A kérdező kommentje:

13

Örülj neki 😄

Biztos megy? 😄😁

2023. szept. 19. 08:30
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

Igen reggel ota már irkálunk hogyan hánykor tid jonni en meg hogyan tudok kijönni a melobol. Mert ha felettem állnak az irodában akkor nem tudok.

Irtam neki higy reggel azzal kezdem a vezetonel hogy egyeztetek az időmről. Ez màr rendben is van

Amugy nagyon rugalmas a munkahelyem kiengednek boltba is csak korábban bevallaltam plusz munkát(besegitek más osztályoknak is igy agyon vagyok dicsérve is:))es ha epp azt csinálom akkor ugy ülök a gépnél.

Ez a srác az életembe próbal bele "alkalmazkodni" bele is vonom abba amennyire lehet(de pl magamhoz nem hivom fel de mondjuk ha megismerem jobban szerelni is jöhet)

Nekem amuy is rugalmas pasi kell a tobbivel nem tudok mit kezdeni.

Nem heti egy alkalmas kapcsikra utazom hanem aki velem tud lenni a pörgesben ugyintezesekben betzd akár jonni hozzám mert neki is rugalmas. Exeim is be tudtak olvadni az életembe es nem hiszti volt abbol hogy rohangálok mindenhova.

Melo utan megint elfoglaltsagom van es az is hivatalos. Nalam ez ilyen.

2023. szept. 19. 09:09
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Szoval igy a 3.randin látjuk is egymást legalább🤣

De neki is viccesen jön le. Jófej laza srác:)

2023. szept. 19. 09:10
 17/25 A kérdező kommentje:

16

Ezt nem igazán értem. Nekem irtad? Mert engem a 3. Randin is lekoptatott

2023. szept. 19. 18:18
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
Ja akkor még ti sem találkoztatok élőben? Nem is ismered?
2023. szept. 19. 19:47
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Lehet nem ártana felh8vnod videocseten legalább mert ugy valamivel személyesebb es ezt rendszeresíteni. Lehet igy könnyebben alakulna neki.
2023. szept. 19. 19:49
 20/25 A kérdező kommentje:

18

2szer két hónappal ezelőtt. Azóta csak ígérgetett

2023. szept. 19. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!