Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a randi időben haverozik valaki?
Mert egy komolytalan link pöc$fej.
Nincs mit ragozni.
13
Örülj neki 😄
Biztos megy? 😄😁
Igen reggel ota már irkálunk hogyan hánykor tid jonni en meg hogyan tudok kijönni a melobol. Mert ha felettem állnak az irodában akkor nem tudok.
Irtam neki higy reggel azzal kezdem a vezetonel hogy egyeztetek az időmről. Ez màr rendben is van
Amugy nagyon rugalmas a munkahelyem kiengednek boltba is csak korábban bevallaltam plusz munkát(besegitek más osztályoknak is igy agyon vagyok dicsérve is:))es ha epp azt csinálom akkor ugy ülök a gépnél.
Ez a srác az életembe próbal bele "alkalmazkodni" bele is vonom abba amennyire lehet(de pl magamhoz nem hivom fel de mondjuk ha megismerem jobban szerelni is jöhet)
Nekem amuy is rugalmas pasi kell a tobbivel nem tudok mit kezdeni.
Nem heti egy alkalmas kapcsikra utazom hanem aki velem tud lenni a pörgesben ugyintezesekben betzd akár jonni hozzám mert neki is rugalmas. Exeim is be tudtak olvadni az életembe es nem hiszti volt abbol hogy rohangálok mindenhova.
Melo utan megint elfoglaltsagom van es az is hivatalos. Nalam ez ilyen.
Szoval igy a 3.randin látjuk is egymást legalább🤣
De neki is viccesen jön le. Jófej laza srác:)
16
Ezt nem igazán értem. Nekem irtad? Mert engem a 3. Randin is lekoptatott
18
2szer két hónappal ezelőtt. Azóta csak ígérgetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!