Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az internet előtti párkeresés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az internet előtti párkeresés ezért volt egyszerűbb?

Figyelt kérdés

Mert akkor a férfi/nő nagyjából csak a helyiek közül tudott válogatni és nem hitte azt, hogy jobb pár járna csak azért mert neten látta milyen jó opciók is léteznek vagy mert egyszerűen csak nem ajnározták fel.

Ez lenne az oka?

2023. szept. 18. 15:14
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
50%

"Viszont a kommunikáción múlik minden"

Jajj menj már a pitsába a baromsággal. Én amikor fennvotlam ilyen társkeresőkön konkrétan like-ot is alig-alig kaptam, match-ek számát egy kezemen meg tudtam számolni (két appon voltam fenn párhuzamosan kb. 3-4 hónapig). Akkor mégis hogyan múlna BÁRMI is a kommunikáción, ha konkrétan ESÉLYT nem kap az ember a beszédre?

Kérdező: igen, az internet előtti világban sokkal könnyebb volt az ismerkedés, mert mindenki reálisabban tudta bemérni kinél van esélye és előtte rá voltak kényszerítve az emberek az egymással való ÉLŐ kommunikációra és ismerkedésre.

Mivel nem volt ennyi dolog amely elvonta volna figyelmet, amely éehetővé tette volna a magányos, egyedüli kikapcsolódást, így az emberek egymást szórakoztatták és egymás társaságában találták meg a kikapcsolódást.

Ha mást nem is csináltak, de legalább a kocsmába lementek...

manapság nem vagy rákényszerítve ezekre a dolgokra, simán ülhetsz otthon egész nap, akár a munkádat is el tudod így végezni, nem is kell kimozdulnod. Éleheted az életed 100%-ban a virtuális térben és ez igencsak megnehezíti a valódi emberi kapcsolatok kialakulását.

2023. szept. 19. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!