Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az internet előtti párkeresés ezért volt egyszerűbb?
Figyelt kérdés
Mert akkor a férfi/nő nagyjából csak a helyiek közül tudott válogatni és nem hitte azt, hogy jobb pár járna csak azért mert neten látta milyen jó opciók is léteznek vagy mert egyszerűen csak nem ajnározták fel.
Ez lenne az oka?
2023. szept. 18. 15:14
1/21 anonim válasza:
Igen, az elvárások reálisabbak voltak.
2/21 anonim válasza:
Persze olyan is van, akin meg segített a net, mert a közelben nem voltak potenciális jelöltek és megteremtette a lehetőséget kapcsolódni, de a többség számára nehezebb lett.
3/21 anonim válasza:
Igen, ez egyértelmű. Ha csak mondjuk 20-50 emberből tudsz válogatni a való életből, nem pedig érzésre végtelenből, akkor alacsonyabbak az elvárásaid. Még csak arról sem tudsz, hogy valójában kik léteznek a világon.
4/21 anonim válasza:
Szerintem meg a net pont hogy megkönnyítette a dolgot, régen társasági életet kellett élni, hogy tudj választani, ma szarás közben jobbra húzod aki tetszik… ez azért milliószor egyszerűbb, aki most nem talál magának senkit, azzal nagy bajok vannak.
5/21 anonim válasza:
Igen mert amikor még volt a net férfiak nem tudták mindenféle insta/tiktok nőre csorgatni a nyáluk és a feminista nők se tudták hirdetni , hogy minden nőnek járjon egy milliomos bankár.
6/21 anonim válasza:
4:a jobbra húzás szerintem még sikerül kb mindenkinek
7/21 anonim válasza:
De ez csak a nőknek segítség! Hogy 50 ismerős helyett 10 ezer jelentkező közül kell a legjobbat kiválasztania. A ferfiak meg megszívják mert harc megy a nőkért… és mindig van jobb képű, sportosabb , gazdagabb…
8/21 anonim válasza:
#7 annyi hogy férfiként most már többszörösére nő az ő sem és ő sem de még ő sem lol nah ő aztán biztos nem fog nők száma :D
Egyszer majd csak elmúlik ez rólunk, tesztoszteron szint szépen lecsökken aztán nyugi lesz még ennél is nagyobb.
9/21 anonim válasza:
Nem volt egyszerűbb.
Aki kinézetre nem volt "piacképes" az ugyanúgy szívott.
10/21 anonim válasza:
Hát nem tudom én idén mentem fel elősször tinderre meg badoora, egy 13éves kapcsolat után, leírtam az őszinte bemutatkozásomat, nagyvonalakban leírtam mit keresek, és 3 hét alatt lezavartam vagy 20randit. Mire leszűkítettem 3 ra a lehetséges csajok listáját, azok közül pedig az alapján döntöttem, kinek az ambíciói összeegyeztethetőek az enyémmel… őszintén nem tudom mit vergődtök itt páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!