Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek melyik a rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek melyik a rosszabb egy férfiban? A kis pénisz vagy a csóróság?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam/olvastam már, hogy nincs kiábrándítóbb amikor egy nő megismerkedik egy pasival, már félig-meddig beleszeret, és amikor az első aktusra kerül a sor a férfi előveszi az öngyújtó méretű kis szerszámát. Olyankor kb. egy világ omlik össze a nőben.

De ugyanakkor kiábrándító tud lenni az is, amikor kiderül hogy a férfi már a 30-as, 40-es éveiben is a szüleinél lakik ráadásul egy apró kisszobában. Vagy épp amikor a hónap vége felé visszautasítja a mekis automata a tranzakciót mert nincs pénz a számláján amikor venni akar egy sajtburgert..

Ezek mind lelombozóak tudnak lenni egy nő számára, és el tudja ilyenkor veszíteni a férfi a férfias értékeit a nő szemében.

Tudom, hogy most megint "két szar közül kell választani", de csak az összehasonlítás kedvéért, melyik a rosszabb?

2023. szept. 17. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

Ugye, azért érzelmek is vannak a világon:)Nem kell sok, de azért remélem, csak nem a pénzben meg a testi adottságokban merül ki a történet.

Az érzelmeid befolyásolják az egész napodat, életedet, a pénisz nagysága meg min. 8-10 óráig fontos egy nap.

Azért nem mindegy. Napi 24. vagy napi 8-10. Na jó, 12. De akkor szabad napod van éppen.

Szóval nehogy ,már az a napi 12-14 óra legyen a mérce. Esetleg 16, de azért az már nekem is durva:D

2023. szept. 17. 14:37
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem az számit milyen a személyisége, nem az hogy mennyi pénze van.

a baj akkor van ha azért lakik még otthon a mamahotelban mert anyucitól nem tud elszakadni..az kuka.

2023. szept. 17. 15:02
 13/15 anonim ***** válasza:
60%
Fizetni tudok én is, de megdugni magam helyette nem.
2023. szept. 17. 15:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneken filózik.
2023. szept. 17. 18:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem mondjuk egyik sem tragédia.

Ha mindenképp választani kell, akkor a csóróság. Mert ott van, hogy azért valamit tehetne ellene, de nem tesz. A péniszméretről viszont nem tehet, nekem meg kifejezetten rossz a nagyobb, mellesleg úgy egy csomó sokkal jobb technika van az ágyban.

2023. szept. 17. 19:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!