Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek melyik a rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek melyik a rosszabb egy férfiban? A kis pénisz vagy a csóróság?

Figyelt kérdés

Sokszor hallottam/olvastam már, hogy nincs kiábrándítóbb amikor egy nő megismerkedik egy pasival, már félig-meddig beleszeret, és amikor az első aktusra kerül a sor a férfi előveszi az öngyújtó méretű kis szerszámát. Olyankor kb. egy világ omlik össze a nőben.

De ugyanakkor kiábrándító tud lenni az is, amikor kiderül hogy a férfi már a 30-as, 40-es éveiben is a szüleinél lakik ráadásul egy apró kisszobában. Vagy épp amikor a hónap vége felé visszautasítja a mekis automata a tranzakciót mert nincs pénz a számláján amikor venni akar egy sajtburgert..

Ezek mind lelombozóak tudnak lenni egy nő számára, és el tudja ilyenkor veszíteni a férfi a férfias értékeit a nő szemében.

Tudom, hogy most megint "két szar közül kell választani", de csak az összehasonlítás kedvéért, melyik a rosszabb?

2023. szept. 17. 13:41
A kérdező szavazást indított:
A kis pénisz a rosszabb
A csóróság a rosszabb
21 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Mamahotelessel eleve nem is ismerkednék. Ez már az első randi előtt kiderülne jó eséllyel. Kis pénisszel volt már dolgom, nem örültem, de nem volt szakítóok önmagában.
2023. szept. 17. 13:48
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

Jah, megértem.

A férfi számára is kiábrándító lehet, hogy nincs is akkora melle, pedig szivacsos melltartóban sem verdesi éppen a hasát:D

2023. szept. 17. 13:51
 3/15 anonim ***** válasza:
64%
Külön külön is instant kuka mindkettő típus.
2023. szept. 17. 13:55
 4/15 anonim ***** válasza:
67%

Mind2...

🍿

2023. szept. 17. 13:55
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem az is mérvadó ebben a kérdésben, hogy éppen milyen életszakaszban van a nő. Mert mást fog erre válaszolni egy 20-as 30-as éveiben járó nő, és más lesz fontos egy 40-50 év körüli nőnek. Vannak egyéni preferenciák is. Aki például sokat nélkülözött gyerekkorában, az jobban fog félni a csóróságtól még párkapcsolatban is.
2023. szept. 17. 13:57
 6/15 anonim ***** válasza:
65%

"Sokszor hallottam/olvastam"

Nem kell ám mindent elhinni amit hallasz vagy olvasol.

2023. szept. 17. 13:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Mind a kettő.
2023. szept. 17. 14:02
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem van ennél rosszabb is.

pl. mikor az ember lánya gyanútlanul sörözget a helyi strandon, a 9 éves kis kölyke pedig kivételesen normálisan viselkedve majszolgatja a lángosát. majd megjelenik egy 40 körüli egészen rendbe lévőnek tűnő férfi, aki kedélyesen neki áll beszélgetni. Majd jó tíz perc múlva a semmiből a fiúcska közli a férfivel, hogy "most már ideje lenne a bácsinak elindulni" és a tekintetéből sugárzik, hogy nem poénnak szánja:D

2023. szept. 17. 14:02
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem.
2023. szept. 17. 14:07
 10/15 anonim ***** válasza:

Mindkettő, a valóságban nem kell választani egyiket sem, tök feleslegesen nyugtatja magát bárki azzal, ha öten leírják, hogy nekik a másik probléma zavaróbb, mint ami nekik van, mert élőben nem így fog működni, hogy a csaj majd azt gondolja, hogy hú, hát elég csóró, de legalább nem kicsi a pénisze, vagy fordítva.

Unalmas és értelmetlen az összes ilyen kérdés, ahol két kizáró okból kell mindig választani, hogy melyik a “jobb”.

2023. szept. 17. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!