Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet ennyire olcsó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire olcsó a prosti, ahhoz képest hogy mekkora értéke van manapság a nőknek a társkeresési piacon?

Figyelt kérdés

Manapság egy fiatal 10/3-4 külsejű nőnek is több ezren írnak társkeresőkön, így ezáltal szinte korlátlan értékkel rendelkezik a társkeresésben. Akkor mégis hogy lehet, hogy egy lakásos prosti is egy 10/9-es 20 év körüli szépséggel is.. hát nem tűnik túl drágának. Igaz hogy én senior IT-s fizetésből élek, de effektíve sem sok, mert ennyi pénz manapság egy bevásárlásra vagy egy bulihelyes italozásra elmegy. Ennyi pénzt amiért fix-en kapsz egy bomba csajt, elköltheted egy szórakozóhelyen a semmire, ahol az ég világon semmi garancia nincsen hogy nőhöz jutsz, sőt ha nem vagy jóképű akkor nagyon valószínű hogy nem is fogsz.

Mi lehet az oka ennek a paradoxonnak? Ilyen sok a csóró férfi Mo.-n, mindenki csak ingyen nőt keres, egy fillért sem akar nőkre költeni?

2023. szept. 16. 20:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
52%

19

Nem apatested van? Vagy kicsi a játékszered? Lehet egy alfa csávó , 20* faxxal azonnal napközben rá ugrana az asszonyod.

2023. szept. 17. 09:21
 22/28 anonim ***** válasza:
0%

K.K!

Kedves 21-es javaslom az anatómia könyvet lapozgatni, különösen a női nemi szervek vonatkozásában:)A Jóisten jófej volt, és a bemenethez telepítette az élvezet eléréséhez szükséges cuccokat. :D

De egyébként, széltében-hosszában megy a hülyeség minden fórumon erről a témáról, szóval nem csoda, ha itt is:D

Pedig az sokkal nagyobb ciki, mikor mondjuk a hétpróbás kisfiad a keresőben random megnyitja amit talál, mert véletlenül az ő laptopjáról írod az elmés megállapításokat és felolvassa a döbbent nagyszüleinek a konyhán, röhögve.

Na EZ A GÁZ.

Ezért most indulunk is a templomba, talán elfelejti mindenki, mire visszaérünk:D:D:D

2023. szept. 17. 09:31
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
21. Nincs aputestem, a farkam átlagos. Baromira széles látókörű vagyok, baromira sok mindenhez értek, unalmasnak sem vagyok nevezhető. Nem kopaszodom, a fogaim épek, ismerem a zuhanyzót. A ruháim igényesek, egzisztenciálisan jól állok. Egyéb kérdés? 🥴
2023. szept. 17. 10:14
 24/28 anonim ***** válasza:
50%

A csiklót ismered?

Bár azt is megkérdezem: A feleséged ismeri?

2023. szept. 17. 10:32
 25/28 anonim ***** válasza:
38%

én olyan lányhoz járok aki 30/órában dolgozik plusz 5 ezer a francia ás plusz 5 a szájba élvezés így szoktam elkölteni 100 ezret 1-2 alkalommal havonta átlag fizuból tudom meg tenni ezt és úgy hogy nem költök sokat magamra,pl nem megyek nyaralni nincs sok márkás cuccom. Most kipróbáltam egy másikat ő 40/óra de nincs extra mindent lehet na jó nem azért natúr francia,szájba és lenyelés, ujjazás ennyi de ez is nagyon jó pláne ennyiért,na nála 130 at költöttem. Van még olyan ő aki 50 éves körül van ő 20/óra nála ha nagyon olyanom van ürítek kicsit beszélgetek mondjuk nála is voltam már 70 ezerért 3 órát. Én ezt így tudom megoldani diploma nélküli átlag fizuból. Ja és ez vidék ki írom miért ne Miskolc.

Mivel rengeteget költöttem és sokat idő elment a beszélgetéssel azzal hogy én masszíroztam őket (van amikor jól esett komolyan jót beszélgettünk,de volt amikor már nagyon dugtam volna de ő belekezdett) most mű puncin maszturbátoron gondolkodom ilyen 20-30 ezer de ha valamivel jobb mint a kezem jó pár hónapot megspórolhatok ami minimum 1 alakom 100 ezret jelent bár lehet hülyeség 3 órákat kérni bővel elég a 2 ha a lényegre térünk.

Szívesen lettem volna pénzért hozzám hasonló ronda nőkkel is (csak magyar) még azt mondom hogy kb ilyen árak mellett de sajna nem kaptak az alkalmon,pedig semmi extrát nem akartam csak amit szoktak csinálni a csajok pl amit fent említettem. Ronda alatt akár olyan nőt is értek mint libby huffer,ha nagyon kövér stb na jó talán az ilyen kategóriára max 20 per órát szánnék.

2023. szept. 17. 10:54
 26/28 anonim ***** válasza:
59%
Kedves 25-ös, hát én nagyon le vagyok maradva ezekkel a technikai találmányokkal:D
2023. szept. 17. 11:31
 27/28 anonim ***** válasza:
nézz utána van 1000 és 1 kérdés hogy valóban jó-e
2023. szept. 17. 11:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Kedves 23-as, hát Neked elég csak kilépni az utcára:)

Simán megverekednek érted a nők:D

2023. szept. 17. 11:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!