Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ennyire olcsó a prosti, ahhoz képest hogy mekkora értéke van manapság a nőknek a társkeresési piacon?
Manapság egy fiatal 10/3-4 külsejű nőnek is több ezren írnak társkeresőkön, így ezáltal szinte korlátlan értékkel rendelkezik a társkeresésben. Akkor mégis hogy lehet, hogy egy lakásos prosti is egy 10/9-es 20 év körüli szépséggel is.. hát nem tűnik túl drágának. Igaz hogy én senior IT-s fizetésből élek, de effektíve sem sok, mert ennyi pénz manapság egy bevásárlásra vagy egy bulihelyes italozásra elmegy. Ennyi pénzt amiért fix-en kapsz egy bomba csajt, elköltheted egy szórakozóhelyen a semmire, ahol az ég világon semmi garancia nincsen hogy nőhöz jutsz, sőt ha nem vagy jóképű akkor nagyon valószínű hogy nem is fogsz.
Mi lehet az oka ennek a paradoxonnak? Ilyen sok a csóró férfi Mo.-n, mindenki csak ingyen nőt keres, egy fillért sem akar nőkre költeni?
"Ilyen sok a csóró férfi Mo.-n, mindenki csak ingyen nőt keres, egy fillért sem akar nőkre költeni?"
Kérdésben a válasz, nézz már szét, itt sír mind....
Egy pr.sti emelsz fel a nem pr.stik felé?
El vagy tévedve.
Egy 10/3 as is többet ér náluk.
Nem tudom, hogy mennyibe kerül egy prosti, de gondolom működik a kereslet-kínálat.
A pénzes emberkék azért jó csajokat húznak be. Ha felnézek a rosszlányokra, alig látni jó csajt. A többség elég lelakott. Azért érthető, hogy értük nem fizet senki sokat.
Olcsó?
30 ezer egy óra.
Napi 4 vendéget letud az már 120 ezer.
Egy igazgató se keres napi 120 ezer forintot.
Az a probléma, hogy a prostituáltak vonatkozásában alapvető tévedések vannak.
Jó sok évvel ezelőtt, még a fővárosban, egy kifejezetten szigorú erkölcsű egyetemen volt egy csoporttársam, egy lány, teljesen átlagos külsővel, olyan szomszéd lány típus, semmi extra.
Féléves sikeres vizsgák után rutinszerű a lerészegedés, megünnepelve, hogy életbe maradtunk. Elkezdtünk beszélgetni, mivel lekéstem az utolsó vonatot is, mondjuk nem rohantam, felajánlotta, hogy alugyak náluk, az albérletükbe, amit ketten béreltek a barátnőjével.
Mint kiderült, ők prostituáltként keresték a kenyerüket, annak ellenére, hogy idegen nyelvet is beszélt kifejezetten jól, mindkettőjük, és nekik sem ez lett az első diploma. Semmi különlegeset nem vettem észre én a lakásukon, semmi extra. A férfiak vonatkozásában sem voltak válogatósak, de mivel a kuncsaftok őket egymásnak ajánlották, mindenki azért ott nem fordulhatott meg. Egyedül állókkal elmentek nyaralni is adott esetben, ha arra volt igényük, lényegében SEMMI extrát nem adtak nekem elő a "munkájukkal" kapcsolatban, semmi olyat, amire azt mondanám, hogy tipikus "prosti" életvitel. Mindegyik ügyfélnek ismerték a magánéletét, vagy legalábbis amit az elmondott, kicsit ez olyan lehet, mint mikor az ember utazik a vonaton, találkozik idegenekkel, akiknek lényegében bármit elmondhatnak egymásnak, ami a szívüket nyomja, úgysem találkoznak nagy valószínűség szerint többet az életben.
A betegségektől azért tartottak, de szerintem nem eléggé. Ma már egyik sem foglalkozik ezzel, de elég azért elég nehezen "jöttek le" a dologról.És SENKI nem mondaná meg róluk, még csak nem is feltételezné seni, hogy mivel foglalkoztak. Ennek csak az a lényege, hogy a férfiak a legtöbbször nem a szex miatt vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat,legalábbis a nagy részük szerintem nem csak azért.
Még a legszebb csajok sem találnak napi 4 kuncsaftot, max 2-t. Tehát a 30 ezer nem sok, tekintettel arra hogy annyi manapság már egy bevásárlás, vagy egy berúgás egy szórakozóhelyen.
És annyiért is már tényleg te válogatsz, nagyon jó csajok is megkapsz, olyanokat akiket ha nem vagy egy filmsztár külsejű akkor az életbe nem szednél fel egy szórakozóhelyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!