Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyakorikérdések itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorikérdések itteni válaszolói többsége egy kepzeletbeli dimenzióban él?

Figyelt kérdés

Az van itt elterjedve, az a gondolkodás hogy ha barátnőt akarsz, akkor jo egzisztenciával kell rendelkezned, magas fizetésnek kell lenni, sportosnak kell lenned, helyesnek kell lenned stb... A Való élet egész más rengeteg ember van párkapcsolatban teljesen átlagos normális nőkkel és nem több 100.000 Ftis fizetéssel rendelkeznek, egészségügyben dolgozók mindenki boldog párkapcsolatban él rengeteg a mentős, ápoló, egészségügyi szakdolgozó, hivatalnok férfi.közegészségügy területén mindegyiknek kedves aranyos barátnője van...és nem is az a hu de sportosok...

A férfiak többsége nem ilyen szuper férfi ahogyan itt leírják és mégis legtöbbnek van párkapcsolata nem is akármilyen

2023. szept. 16. 16:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21 nem is mondta senki, hogy egy tanulatlam, csóró proli nőt kell felszedned. Válassz a szinteden, biztos akad valaki, ha normális vagy.
2023. szept. 17. 11:51
 22/25 anonim ***** válasza:
61%

18. Köszi az őszinteséget és sajnálom, hogy ilyen az életed. Szeretném, ha tudnád, hogy nem te tehetsz róla és ne gyötörd és emészd magad amiatt, hogy lehet valamit rosszul csinálsz. Egyszerűen csak ilyennek születtél. Azért nem képesek a nők vonzódni hozzád, mert nem vagy eléggé jóképű és magas hozzá. Nem a te hibád.

20. Azok a férfiak nyivákolnak a pénz miatt, akik nem eléggé vonzóak, ezért (szinte) soha az életükben nem vonzódott hozzájuk őszintén egy nő sem. Ők ezért nem ismerik ezt a fajta vonzalmat és azt hiszik, hogy a nők nem is képesek őszintén vonzódni senkihez, kizárólag csak a pénzre hajtanak. Közben pedig nem, hanem csak hozzájuk nem képesek vonzódni a nők. Képzeld el, hogyha nem tapasztalsz meg valamit egész életedben, akkor hajlamos vagy azt hinni, hogy az nem is létezik.

2023. szept. 17. 11:52
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

"Képzeld el, hogyha nem tapasztalsz meg valamit egész életedben, akkor hajlamos vagy azt hinni, hogy az nem is létezik."

Ja, ha végtelenül ostoba vagy.

2023. szept. 17. 12:03
 24/25 anonim ***** válasza:
40%

24. Miért? Ennyire nincs benned empátia? Sosem értettem miért hazudják azt, hogy a nőkben több az empátia.

Ha sosem szeretnek téged bizonyos módon, akkor miért ne hihetnéd azt a szíveddel és lelkeddel, hogy az a fajta szeretet nem is létezik? És ez nem csak a szerelemre igaz. Engem nagyon elhanyagoltak a szüleim és ezért sokáig gondok voltak az önbecsülésemmel és ha hiszed, ha nem, egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy engem lehet szeretni. Akkor is, ha mások mondták nekem, vagy kimutatták. Hiába volt ott rá a "bizonyíték", a szívemben és lelkemben attól még az volt, hogy engem nem lehet szeretni. Ez most csak egy példa volt.

2023. szept. 17. 12:27
 25/25 anonim ***** válasza:
80%

25

Ok, elhanyagoltak a szüleid. Emiatt azt hitted, hogy nem is LÉTEZNEK jó és érzelmileg elérhető szülők? Nem, mert szerintem te nem vagy ostoba..

A szóban forgó férfiak veled ellentétben nem a saját értékükben kezdenek kételkedni, hanem a nőket mocskolják.

Te a saját személyedet értékelted le, de nem hinném, hogy a világ összes szülőjét hibáztattad, és fennhangon hirdetted, hogy nem is léteznek normális apák és anyák.

Sajnálom a tapasztalatodat és remélem, megtalálod a boldogságot. A példa viszont nem volt a legjobb.

2023. szept. 17. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!