Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdések itteni válaszolói többsége egy
kepzeletbeli dimenzióban él?
Figyelt kérdés
Az van itt elterjedve, az a gondolkodás hogy ha barátnőt akarsz, akkor jo egzisztenciával kell rendelkezned, magas fizetésnek kell lenni, sportosnak kell lenned, helyesnek kell lenned stb... A Való élet egész más rengeteg ember van párkapcsolatban teljesen átlagos normális nőkkel és nem több 100.000 Ftis fizetéssel rendelkeznek, egészségügyben dolgozók mindenki boldog párkapcsolatban él rengeteg a mentős, ápoló, egészségügyi szakdolgozó, hivatalnok férfi.közegészségügy területén mindegyiknek kedves aranyos barátnője van...és nem is az a hu de sportosok...
A férfiak többsége nem ilyen szuper férfi ahogyan itt leírják és mégis legtöbbnek van párkapcsolata nem is akármilyen
Akik ezen nyavalyognak, hogy "ha nincs milliós fizetésed, ne is akarj Magyarisztánban nőt magadnak, mert úgysem lesz, amilyen pénzéhesek", azok nőszámba csak a min. Gelencsér Timi külsejű insta nőket veszik... azokhoz nyilván nem elég a minimálbér, na :).
2023. szept. 16. 16:40
2/25 anonim válasza:
"mindenki boldog párkapcsolatban él"
Szerintem ez képzeletbeli. Face persze tele van a boldogságos képekkel, de a valóság más. És ezt nem beleképzelem, utálom, mikor mondják, hogy ha a fb boldog, akkor gáz van. De ezek az emberek konkrétan nekem mondják a problémáikat és égnek áll a hajam.
2023. szept. 16. 16:40
3/25 anonim válasza:
Kevesebb hulyeseg jelenne meg, ha szurve lennenek a regisztralok. Amikor incelkent allnak neki tanacsokat adni a parkapcsolati rovatokba, az egeszen kriminalis. Nem is ertem mit keresnek itt, nekik a parkapcsolat egy teljeseggel erthetetlen dolog. A 3 pipa alattiakat nyugodtan lapozd at, hamar az oldalon megturik oket.
2023. szept. 16. 16:46
4/25 anonim válasza:
3. Az mennyivel jobb, amikor 22 lányok nyomják a családi tanácsokat?! Meg mi az hogy 3 pipa alatt nyugodtan lapozd át? Na én meg téged tiltanálak ki örökre! Itt már régen nem a válasz hasznosságát pontozzák, hanem azt hogy a pici egó mennyire veszi be azt a bizonyos választ? Arra vagy büszke hogy egy inceles kérdés alatt felhúzod a százalékodat, mert leállsz nyomikkal vitatkozni, aztán őket le, titeket meg felpontoznak egy szimpla szájkaratéban?
Én képzeld el nős vagyok, mindig is komoly kapcsolatokban voltam. Van gyerekem is, komoly munkahelyem. Hogy jössz te ahhoz, hogy engem lenézz vagy kioktass úgy, hogy a pipákra hivatkozol?
2023. szept. 16. 16:52
5/25 anonim válasza:
4es, fuhh, iszonyat sértődékeny vagy 🤡
2023. szept. 16. 16:54
6/25 anonim válasza:
kirakatkapcsolatok. Négyfalközt meg nem minden happy. A munkám során rengeteg emberrel megismerkedtem. Sokan elvált, második házasság vagy egyedül maradt. Ahogy tellnek az évek egyre inkább beleunnak egymásba. Itt nyertes helyzetben az van akinek pénze van és még házasság előtt saját ingatlanra tett szert. Ha pro vagy házassági szerződést írsz, ha rávesz téged a házasságra. A level 100asok pedig gyereket sem vállalnak. A tapasztalatok azt bizonyítják, hogy a mai nőkkel hosszútávú kapcsolatot nem érdemes kezdeni.
2023. szept. 16. 16:55
7/25 anonim válasza:
Kerdrző Szerintem te élsz.képzeletbeli dimenzioban...
2023. szept. 16. 17:20
8/25 anonim válasza:
Azok minden bizonnyal, akik orrba-szájba írkálják mindenhova, hogy csak annak lehet kapcsolata, akinek kiemelkedően jó fizuja van, akinek tökéletes teste van, mert minden nő milyen anyagias és felszínes közben meg a valóság ennek a szöges ellentéte. Átlagosnál átlagosabb párok szaladgálnak, gyári melósnak, raktárosnak, tanároknak, eü dolgozóknak, pénztárosnak, takarítónak, bolti eladónak is van kapcsolata, de ezeket az információkat nem tudják befogadni, mert nem az ők hallucinált valóságnak nevezett képzelet világát testesíti meg, nem illik bele, ezért nemes egyszerűséggel ezek felett elsiklanak. Na ők valami más dimenzióban élhetnek.
2023. szept. 16. 17:26
9/25 anonim válasza:
Hát sokan valóban nagyon el vannak rugaszkodva a valóságtól.
Bár szerintem nem is elrugaszkodva vannak, hanem a saját álomviláguk szerint válaszolgatnak. Sokan sokszor nem is azt írják amit ők tennének, hanem amit az álomvilágukban tennének.
2023. szept. 16. 19:28
10/25 anonim válasza:
És persze itt vannak a rosszindulatú manipulátorok is. Akiknek boldogtalan az életük, és ezt megpróbálják bizonyos ellenségképekre kivetíteni. Így ha érkezik 1-1 megfelelő kérdés, megpróbálják a kérdezőt is a saját torz világképük szerint manipulálni. Sokszor kifejezetten káros irányokba, pl ne beszélje meg a másikkal a problémát hanem azonnal szakítson vele, vagy hogy teljesen oké kapcsolatban is rendszeresen eljárni inni meg szórakozni a párunk nélkül, hiszen élni kell, és csakis te számítasz, a párod amúgy is csak valami sokadrangú lény, ha baja van az az ő baja stb. Szóval igen, van egy ilyen dimenzió is, a kártékonyabb fajtából. De sajnos egyre jobban tágul és terjed.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!