Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyakorikérdések itteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakorikérdések itteni válaszolói többsége egy kepzeletbeli dimenzióban él?

Figyelt kérdés

Az van itt elterjedve, az a gondolkodás hogy ha barátnőt akarsz, akkor jo egzisztenciával kell rendelkezned, magas fizetésnek kell lenni, sportosnak kell lenned, helyesnek kell lenned stb... A Való élet egész más rengeteg ember van párkapcsolatban teljesen átlagos normális nőkkel és nem több 100.000 Ftis fizetéssel rendelkeznek, egészségügyben dolgozók mindenki boldog párkapcsolatban él rengeteg a mentős, ápoló, egészségügyi szakdolgozó, hivatalnok férfi.közegészségügy területén mindegyiknek kedves aranyos barátnője van...és nem is az a hu de sportosok...

A férfiak többsége nem ilyen szuper férfi ahogyan itt leírják és mégis legtöbbnek van párkapcsolata nem is akármilyen

2023. szept. 16. 16:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
10. Csak egyedül a nők tanácsa a jó tanács! Ha azt mondja a 19 éves kiscsaj hogy válj el, akkor válj el. A nők mindenkinél mindent jobban tudnak, főleg egy ilyen femináci oldalon! A pipák számában mérik az emberi nagyságukat. Ez az oldal megadja nekik a boldogság buborékot!
2023. szept. 16. 19:58
 12/25 anonim ***** válasza:
62%

Nem él senki képzeletbeli dimenzióban. A "való világ" viszont mindenkinek más. Csak az életben nem vesz minket körül ennyi különböző ember. Élőben megválogatjuk a barátainkat, a kollégáink adottak.

Nekem pl. tök furcsa olvasni, mikor valaki arról ír, hogy a nőket el kell tartani, mert a környezetemben a felnőttek nemtől függetlenül dolgoznak, ebben nőttem fel. Vagy hogy nincs férfi-nő barátság, mert szintén mindig olyan felnőttek vettek körül, akik emberként bántak egymással.

Az a baj, hogy mindenki azt hiszi, az ő környezete az egyetlen valós. Pedig csak egy a sok valósból.

2023. szept. 16. 20:53
 13/25 anonim ***** válasza:
59%
12. Akkor miért pontozol le mindenkit, akinek más a valósága? Ezt kérdezem a többi magas lovon ülő, a 3 pipa alatt nem ember az ember, a 3 pipa alatt automatikusan lepontozom a válaszokat típusú nőktől?Elfogadás mi? Hagyjuk már a ti emberi nagyságotokat, az mind felszínre tör a gyk buborék világában.
2023. szept. 16. 20:57
 14/25 anonim ***** válasza:
36%
Hagyjál már a pipákkal, ember. Szerezz valami hobbit.
2023. szept. 16. 20:59
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
Igen, én pl. egy parallel multiverzumban vagyok pókembör. :D
2023. szept. 17. 00:28
 16/25 anonim ***** válasza:
83%

Az, hogy párkapcsolatban vagy és az, hogy a párod őszintén vonzódik hozzád és kíván téged, az két totálisan különböző dolog. Rengeteg nő van együtt más okokból olyan férfival, akit nem kíván őszintén. A nőknek ezer oka van még arra, hogy miért jöjjenek össze egy olyan férfival, akit nem kívánnak.

Amikor azt mondják, hogy ez vagy az kell, hogy találjanak egy nőt, akkor úgy értik, hogy találjanak egy olyan nőt, akinek őszintén tetszenek.

2023. szept. 17. 05:27
 17/25 anonim ***** válasza:
55%

17. Tökéletes meglátás! 20+ év házasság, a feleségem sosem kívánt, mindig én erőltettem a szexet. Sőt, igazából sosem kívánt még egy nő sem, pedig 4 nővel voltam előtte. Én elfogadtam hogy olyan vagyok aki a nőket nem hozom lázba, mivel a libidóm normális, szex meg nincs, így torzult a személyiségem. Nálam a párkapcsolat azt jelenti hogy én vagyok alul, nekem kell kiszolgálni egy nőt, visszafelé max csak megtűrnek. Nem vagyok igénytelen, nem vagyok alacsony, sportos a testem, jól képzett, iskolázott szakemberként dolgozom.

A férfi-nő vonzalom nem tudom min múlik, én mindig megpróbáltam mindent, semmi sem változott.

2023. szept. 17. 08:42
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Amit leírsz az szépen mutatja az általánosítás csapdáját. Szerinted sok a jó kapcsolat, mások szerint meg nem sok, illetve nem jutnak nőhöz stb. Az egyedi helyzeteket kell nézni, mert ebben a témában nem nagyon készülnek felmérések, nehéz megmondani, hogy mi az általános helyzet, de őszintén szólva ez nem is sokat számít, mert magadnak kell jól kitalálni a dolgokat, hoyg a tied boldog legyen.
2023. szept. 17. 09:28
 19/25 anonim ***** válasza:
55%

Azok a férfiak nyivákolnak a pénz miatt, akik egészen egyértelműen a szintjük fölötti nőkre csorgatják a nyálukat. Hiszen családok tíz/százezerei élnek szegénységben ebben az országban. A munkanélküli alkesztől a becsületesen dolgozó, de az alacsony fizetése miatt nyomorgó tanárig/egészségügyi dolgozóig tényleg mindenki képes párkapcsolatot kialakítani.

Ja, hogy valakinek a sokdiplomás, magára odafigyelő, nem megterhelő munkát végző, sikeres, csinos, jól öltözött közgazdász vagy jogász kell? Hát az szívás, de a saját sikertelenségének oka nem a nők pénzéhsége, hanem a saját aránytévesztésük.

2023. szept. 17. 10:57
 20/25 anonim ***** válasza:
16%
Nem aránytévesztés az, ha évek becsületes munkájával összehozol egy újépítésű lakást, majd nem a prolikat veszed célba, mert te sem ültél a tutiba.
2023. szept. 17. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!