Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges az ismerkedés komolyabban itt a gyakorikerdesek.hu-n?
Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok és már egy ideje szingli. Kissé már elegen van az egyedüllétből, jó lenne megismerni valakit, megszeretni, tartozni valakihez, jókat szexelni. A társkeresőkből már kicsit elegem van, ezért felmerült bennem, hogy a gyakorikerdesek.hu-t teszem pellengérre ezügyben. :D
Itt úgyis mindenki olyan őszinte. ;)
2022. júl. 24. 22:27
1/11 anonim válasza:
Én internetes barátokat próbáltam keresni, tudod utazgatni a másikhoz meg ilyesmik,de sajnos csak bunkókba futottam bele. Persze hiszem, hogy vannak kivételek, de én nem jártam sikerrel.
2/11 anonim válasza:
Sokan állítják, hogy sikerült itt nekik,volt akinek házasság is lett innen, de nekem nem.
Én csak elhanyagolt feleségekkel, meg full depis nőkkel találkoztam itt.
Még akivel fél évig beszélgettem, az is eltűnt köszönés nélkül.
3/11 anonim válasza:
Nekem volt innen barátnőm, le is feküdtünk!
4/11 anonim válasza:
Szerintem bárhol lehetseges. Bár én itt még nem ismerkedtem komolyabban. Nekem sem sikerült. Én 40 éves nő vagyok, én is egy ideje szingli, vagyis elvált. Valahogy azt érzem , a társkereső oldal nem az én világom. Egyedül nem is nagyon járok sehova, így elég nehéz. De neked sok sikert.
5/11 anonim válasza:
Amúgy már 2 csajjal találkoztam innen
#3 voltam
6/11 anonim válasza:
A mostani páromat gyakorin ismertem meg és előtte is jártam innen valakivel egyszer.Valaki meg a Tinderen ismeri meg a házastársa, nekem meg az nem jött be, ez egyénfüggő.
7/11 anonim válasza:
Lehetséges. Még véletlen is alakulhat úgy. Van párom, de ismertem meg itt olyan férfit, akivel lehetett volna komolyabb ha más az alaphelyzet.
8/11 anonim válasza:
A leghosszabb kapcsolatom innen indult xd
9/11 VincentLaw válasza:
Akinek innen összejött valami, náluk ki kezdeményezett? Nálam egyszer volt ilyen, hogy rámírtak, de gyorsan kiderült, hogy nem vagyunk egy korosztály.
10/11 anonim válasza:
9-es:
Első szituban a másik fél kezdeményezett, a másikban én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!