Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ismerkedés Gyakorikérdésen?...

Ismerkedés Gyakorikérdésen? Tényleg létezik?

Figyelt kérdés
Látom pár posztban, hogy Gyakorikérdésen ismerkednek, ez most tényleg így van, van erre egy külön topik, vagy csak úgy? 21/F
2020. jan. 15. 20:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem megkeresik egymást privátban, és jól el tudnak beszélgetni, ezért folytatják máshol.

Külön topik nincs erre.

2020. jan. 15. 20:26
 2/18 anonim ***** válasza:
43%

Persze nekem is folyton jönnek a privát üzenetek a húszonéves csajoktól, de most már jobb lenne ha vissza fognák magukat, mert ennyi nőt még nekem is képtelenség kielégíteni.

32/F ;-)

2020. jan. 15. 20:32
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

Anno nem volt tiltva az ismerkedés, de egy ideje már törlik az egyértelműen ismerkedős kérdéseket.

Én egyébként még nem tudtam össze ismerkedni senkivel sem hosszabb távon, de azért voltak jó beszélgetőpartnerek. De mintha egyre kevesebb jóarc lenne az oldalon, a lányok többsége tuskó és/vagy érdektelen.

2020. jan. 15. 20:33
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sikerült itt ismerkedni, lassan egy éve tart.
2020. jan. 15. 20:34
 5/18 anonim ***** válasza:
72%
A szabályzatban elvileg benne van, hogy nem szabad célzottan társkeresésre használni ezt az oldalt, mert nem arra való, tehát a társkeresési célú kérdéseket elvileg törlik (gyakorlatilag többet is jelentettem már, de néhány azóta is fent van). De nyilván privátban arról beszélgetsz, amiről akarsz.
2020. jan. 15. 20:35
 6/18 anonim ***** válasza:
25%
Privátban megy az ismerkedés, a kérdések kapcsán. Nekem 2 kapcsolatom is innen jött össze.
2020. jan. 15. 20:36
 7/18 anonim ***** válasza:
75%

Igen, lehetséges. :)

Csak a jó embert kell kifogd.

2020. jan. 15. 20:46
 8/18 anonim ***** válasza:
23%
Az a gond, hogy sokan nem értik meg, hogy a Gy.K. nem társkereső oldalnak lett kitalálva, és máig nem az. Ezért törlik a chat-elős szintű "ki akar ismerkedni"-féle kérdéseket. Amúgy is rengeteg itt a frusztrált hülye tahó, aki csak k. anyázni tud privátban.
2020. jan. 15. 20:49
 9/18 anonim ***** válasza:
62%

Nekem eddig egy lánnyal sikerült itt hosszasabb beszélgetést kialakítani, de mindketten hagytuk inkább idővel, mert 800 km az irreális távolság.

Ha a szomszéd megyeszékhelyig kellett volna elmenni, akkor lehet folytatjuk.

2020. jan. 15. 20:56
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Elvileg vitatkozni se szabad, jelentettem provokáló válaszokat de megmaradtak. Ahogy több ismerkedős kérdés is van még az oldalon.
2020. jan. 15. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!