Miért nem jött el a GYK-s srác a találkára ?!
Tegnap ingyen látogathatóak voltak a MÚZEUMOK.
▪️ Volt egy ("1")GYK-s srác aki("állítólag")szívesen jött volna,de nem jött(semmi személyleírást sem adott magáról,képet sem küldött, és csak DC-n volt hajlandó felvenni a kapcsolatot írásban).
- Persze a MÚZEUMOS napon le is törölt DC-n és nem is jött.(rá se kérdezhettem)
- Miért jó ez ? Megnézte-e hogy meleg vagyok ? Kiderült : Nem vagyok az, és inkább bepalizik engem, mert nem voltam az ?
▪️ Egy másik ("2")GYK-s srác eljött a MÚZEUMOS napra, szóval végül nem maradtam egyedül az napra! De ő nála is "bepróbálkoztak" mikor az ünnepnapra próbált valami kirándulós programot szervezni.
Eddig 4-ből 2-en jöttek el. ---> De egyszer se mentem potyára !
Mindig valami érdekes/ingyenes programra szerveztem le a találkát.
Amire amúgy is mentem volna !
♥️ Ingyen konditerem / ingyen Múzeum / ingyen korcsolyázás stb...
Akkor te még jól jártál, mert van, akinek már 16 alkalommal nem mentek el.
Mindenféle ígérgetés és egyebek ellenére.Telefonszám is volt, de nem vették fel persze.
Hát barátkozzon itt a ........és a ......Nem írom le, mert obszcén lenne :)
#5. Igen - ez most már egy szabály lesz nálam.
Habár én pártolom a VAK-találkát / VAK-randikat - az olyan misztikus és varázslatos tud lenni.
De ha nem akar pofára esni az ember, akkor lehet, hogy minimum egy hívást meg kellene ejteni :|
- Vagy TROLL volt
- Vagy (Utólag jöttem rá) meleg volt (🏳️🌈), és amint kiejtetem a számon, hogy "TÖBBEN LESZÜNK" - már le esett neki a tantusz, hogy NEM BUZULNI (🏳️🌈) AKAROK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!