Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más palit is elijesztenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más palit is elijesztenek az itteni nők az élő vagy akármilyen próbálkozástól?

Figyelt kérdés
Én komolyan félek a nőktől, neten is látom hogy nők megszégyenítenek férfiakat, "höhöh rám írt." Lehet hogy csak én szorongok ennyire, de amilyen ridegek és ijesztőek én inkább hanyagolom a dolgot.
2023. szept. 16. 00:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
89%
Engem meg az itteni férfiak ijesztenek el, szóval pacsi!
2023. szept. 16. 10:40
 32/35 anonim ***** válasza:
33%

Én múltkor ráismertem az egyik válaszoló szóhasználatára, írásképére, mert régebben leveleztünk. Csak az a bökkenő, hogy én jó 2 évvel azelőtt voltam itt utoljára aktív, ő meg ugyanúgy tolta itt napi 8-10+, vagy ki tudja hány órában az okoskodást, ahogy akkor is.

Bár nyilván nem mindenki ilyen, azért ez egy kicsit nekem más megvilágításba helyezte a "gyakoris nőket". Aki főállásban incelekkel veszekszik, az nálam semmivel nincs az incelek felett.

2023. szept. 16. 10:48
 33/35 anonim ***** válasza:
19%
Ha még csak incelekkel veszekednének. De mostanra eljutottunk oda, hogy egy kicsit is kritikusabb férfi aki női ellentmondásokra világít rá, vagy csak nem őket dicsőíti minden esetben, azonnal incel lesz, és megindul a gyűlölethullám. Hiába érződik a szavain a rutin, hogy érti a nőket, meg nyilván volt is már jópár nővel dolga a való életben, akkor is kapja az incel cimkét és a vegytiszta gyűlöletet. A tömeges lepontozás meg a másik. Elég durva femcel / femináci horda gyűlt össze mostanra a felnőtt párkapcsolatokban, és túlsúlyba kerültek. Gyakorlatilag az összes sérelmüket a férfiakra vezetik vissza, és rajtuk akarják megtorolni. Én csak azt nem értem a normális és racionálisabb nők (akikből szerencsére még maradt azért jópár itt is) miért nem határolódnak el ezektől a gyűlölködő, agresszív egyedektől. Így teljesen hiteltelenné teszik a női nemet, ha nem vetik ki maguk közül őket, sőt összezárnak velük.
2023. szept. 16. 10:53
 34/35 anonim ***** válasza:
40%
Tényleg kellemetlen hogy mindenkit feministáznak meg femináciznak itt. Szerintem gyakoribb mint az incelezés. Meg az hogy ez a való életben is jelen van, elég sok az olyan férfi aki női munka férfi munka, férfiak szerepei, fideszes propaganda szerint ítél dolgokat a munkában és hétköznapokban is, ez nemcsak a gyakorin van így. Simán munkahelyen is vigyázni kell hogy valamennyire alárendelt szerepet mutassunk, pl ha megszólal a hím, a nő lesse csodáló szemekkel és hallgassa a szóáradatait.
2023. szept. 16. 11:25
 35/35 anonim ***** válasza:
17%
Monologizalsz kérdező be kell venned a gyógyszert
2023. szept. 16. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!