Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más palit is elijesztenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más palit is elijesztenek az itteni nők az élő vagy akármilyen próbálkozástól?

Figyelt kérdés
Én komolyan félek a nőktől, neten is látom hogy nők megszégyenítenek férfiakat, "höhöh rám írt." Lehet hogy csak én szorongok ennyire, de amilyen ridegek és ijesztőek én inkább hanyagolom a dolgot.
2023. szept. 16. 00:48
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
26%
Hát ez aztán nagyon világos és érthető megfogalmazása volt annak, mitől is szorongsz, kérdező. (Ja, nem.)
2023. szept. 16. 00:57
 2/35 anonim ***** válasza:
46%
Élőben rosszabb, ott még mások is vannak körülöttetek, meg a barátnőik is a seggükbe általában, akik ugyanúgy flegmák és kinevetnek...
2023. szept. 16. 01:04
 3/35 A kérdező kommentje:
Ugye, nem bírom a lenéző tekinteteket. Még a végén olyat tennék amit csak ők bánnak meg. Ezért inkább hagyom.
2023. szept. 16. 01:08
 4/35 anonim ***** válasza:
75%
#3: nem értem, minek keresed olyanok társaságát, akikétől rosszul érzed magadat. Mazochista vagy?
2023. szept. 16. 01:14
 5/35 A kérdező kommentje:
Nőktől általában hasonlóra számítok, egy gonosz nő mérföldekkel rosszabb egy gonosz férfinél.
2023. szept. 16. 01:21
 6/35 anonim ***** válasza:
70%
#5: te most monologizálsz? Azért írtad ki ezt a kérdésnek álcázott véleménynyilvánítást, hogy itt ventillálhass?
2023. szept. 16. 01:24
 7/35 anonim ***** válasza:
85%
Ilyen primitív nőket, akik azon röhögnek, hogy "höhöh rám írt" nyugodtan figyelmen kívül hagyhatsz. vannak normálisak is
2023. szept. 16. 01:31
 8/35 anonim ***** válasza:
35%

Ha az itteni nőkből indulnék ki, akkor valószínűleg bezárkóznék egy sötét szobába és örök magányra kárhoztatnám magam. Annyi rosszindulatú és egyszerű nőt még sehol nem láttam, mint itt.

A való életben látott nőkből kiindulva mindjárt nem ennyire negatív a tapasztalatom. Persze, ott sem mindenki csoda, de ismerek kifejezetten értelmes és normális nőket. (Néhányuknak megmutattam pár itteni kérdést. Elég nagyot néztek, hogy itt milyenek a nők.)

2023. szept. 16. 01:37
 9/35 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, itt a gykorikérdéseken az a divat, hogy a válaszolók jelentős része megalázza a kérdezőt, hogy hülye kérdést tett fel, nem jól fogalmazta meg, nem írt bele ezt vagy azt, és ezért hülye a kérdező, sőt elmebeteg. Ezekkel nem kell foglalkozni.

Erre a kjérdésedre is írnak majd olyanokat, amivel téged áztatnak el, hogy mekkora hülye vagy, meg hogy nem tudod megfogalmazni a kérdésed, meg nem is igaz a kérdésed, meg hogy blablabla. Teljesen mindegy, csak húzzuk le a kérdezőt.

A kérdésre válaszolva, nem, engem nem ijesztenek el az itteni vadidegen, unatkozó trollok a hülyeségeikkel. A trollok a legszánalmasabbak, hogy nem találnak maguknak értelmes elfoglaltságot, és abban örömüket lelik, hogy másokat csesztetnek. Ez a pszichiátriai eset.

2023. szept. 16. 01:38
 10/35 anonim ***** válasza:
73%

"Teljesen érthető a kérdező kérdése."

Ha ez tényleg így van, akkor miért nem válaszolt rá eddig senki? Eldöntendő kérdés volt, tehát a válasz igen vagy nem, esetleg indoklással megfejelve. Én eddig itt egy ilyet se láttam.

#6 voltam.

2023. szept. 16. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!