Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más palit is elijesztenek az itteni nők az élő vagy akármilyen próbálkozástól?
Ha az itteni nőkből indulnék ki, akkor valószínűleg bezárkóznék egy sötét szobába és örök magányra kárhoztatnám magam. Annyi rosszindulatú és egyszerű nőt még sehol nem láttam, mint itt.
A való életben látott nőkből kiindulva mindjárt nem ennyire negatív a tapasztalatom. Persze, ott sem mindenki csoda, de ismerek kifejezetten értelmes és normális nőket. (Néhányuknak megmutattam pár itteni kérdést. Elég nagyot néztek, hogy itt milyenek a nők.)
Kérdező, itt a gykorikérdéseken az a divat, hogy a válaszolók jelentős része megalázza a kérdezőt, hogy hülye kérdést tett fel, nem jól fogalmazta meg, nem írt bele ezt vagy azt, és ezért hülye a kérdező, sőt elmebeteg. Ezekkel nem kell foglalkozni.
Erre a kjérdésedre is írnak majd olyanokat, amivel téged áztatnak el, hogy mekkora hülye vagy, meg hogy nem tudod megfogalmazni a kérdésed, meg nem is igaz a kérdésed, meg hogy blablabla. Teljesen mindegy, csak húzzuk le a kérdezőt.
A kérdésre válaszolva, nem, engem nem ijesztenek el az itteni vadidegen, unatkozó trollok a hülyeségeikkel. A trollok a legszánalmasabbak, hogy nem találnak maguknak értelmes elfoglaltságot, és abban örömüket lelik, hogy másokat csesztetnek. Ez a pszichiátriai eset.
"Teljesen érthető a kérdező kérdése."
Ha ez tényleg így van, akkor miért nem válaszolt rá eddig senki? Eldöntendő kérdés volt, tehát a válasz igen vagy nem, esetleg indoklással megfejelve. Én eddig itt egy ilyet se láttam.
#6 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!