Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más palit is elijesztenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más palit is elijesztenek az itteni nők az élő vagy akármilyen próbálkozástól?

Figyelt kérdés
Én komolyan félek a nőktől, neten is látom hogy nők megszégyenítenek férfiakat, "höhöh rám írt." Lehet hogy csak én szorongok ennyire, de amilyen ridegek és ijesztőek én inkább hanyagolom a dolgot.
2023. szept. 16. 00:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
33%

"Nőktől általában hasonlóra számítok, egy gonosz nő mérföldekkel rosszabb egy gonosz férfinél."

Ja, azért követik el a férfiak az összes fajta erőszakos bűncselekmény 70%-át, a gyerekmolesztálások 98%-át, a nemi erőszakok 99%-át.

Neked az a gonoszság, hogy valaki kiröhög, hogy ráírtál, és lenéző tekintettel bámul az arcodba, nekem pedig az, hogy mondjuk valaki konkrétan megöli a másikat. Ha egy nőt ölnek meg, akkor annak van a legnagyobb esélye, hogy a saját partnere vagy volt partnere ölte meg.

Ha egy férfi kattan el, akkor a testi épségét, szemérmét, vagy a komplett életét kell félteni az embernek. Persze nem minden férfi ilyen, de ez nincs ráírva senkire, és olyanból még több van, aki lehet, hogy nem öl/nyomorít meg, hanem "csak" megüt, belerúg a másikba. Szóval nem lehet tudni előre, hogy ki milyen, ezért folyamatosan van valamennyi kockázat.

2023. szept. 16. 02:26
 12/35 anonim ***** válasza:
38%
#12: lásd még a kérdező alábbi csodás megnyilvánulását a #3-as hozzászólásában: "Még a végén olyat tennék amit csak ők bánnak meg."
2023. szept. 16. 02:29
 13/35 A kérdező kommentje:
12.Nem egy nő mérgezte meg a férjét hogy a vagyonához férjen. Lehet ritkább a gonosz nő de számomra ijesztőbb, a vegytiszta maszkulin agresziót tudom kezelni, de an ők intrikáznak.
2023. szept. 16. 02:30
 14/35 A kérdező kommentje:
+A nők bemocskolással próbálnak férfiakat eltenni az útból stb, mint Johny Depp ügyében.
2023. szept. 16. 02:31
 15/35 anonim ***** válasza:
71%

"Nem egy nő mérgezte meg a férjét hogy a vagyonához férjen. "

Ja, egy csak ilyenre hány gyilkos férfi jut?

"+A nők bemocskolással próbálnak férfiakat eltenni az útból stb, mint Johny Depp ügyében."

Ja, és egy ilyenre vajon hány olyan eset jut, ahol a valódi bántalmazás/nemi erőszak még jelentve sincs, nemhogy bíróságon tárgyalva?

Azt tudjuk, hogy olyan mennyi jut, ami jelentve is van és valós is a vád. A jelentett esetek kb. 5%-a hamis vád.

Érdemes kissé megnézni az arányokat.

"Lehet ritkább a gonosz nő de számomra ijesztőbb, a vegytiszta maszkulin agresziót tudom kezelni, de an ők intrikáznak."

Neked lehet, mivel nem az életed kell félteni. De ez a kutyát nem érdekli.

Csak épp ne hazudj.

Semmi morális különbség nincs gonosz férfi és gonosz nő között.

2023. szept. 16. 02:45
 16/35 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes, hogy írtam egy teljesen normális választ, kifejtve, a tapasztalataimmal leírva. Sőt, másokéval is. Lepontozást kaptam.

Akik meg elszidják a kérdezőt, felpontozást.

Most, akkor itt azt kell csinálni, hogy szidjuk egymást vagy mi? Ez nem a gyakorikérdések?

2023. szept. 16. 02:50
 17/35 anonim ***** válasza:
69%
Nem egy férfi ölte meg a feleségét, gyerekeit, szüleit, idegeneket...
2023. szept. 16. 03:12
 18/35 anonim ***** válasza:
71%
Az itteni nagyszájú pasik azok a valóságban, akik a 60 éves pénztárosnéninek se mernek hangosan köszönni, és vörös fejjel fizetnek.
2023. szept. 16. 03:15
 19/35 anonim ***** válasza:
39%
Hat nem lepodok meg hogy az itteni incelhordat egy 40 kilos no elhajtja...
2023. szept. 16. 05:04
 20/35 anonim ***** válasza:
71%
Az itteni nők ugyanolyanok mint a kinti nők, csak itt nem kell jópofizni, disztingválni, meg nem hat meg senkit sem a férfias shárm, nincs ereje..Erted?
2023. szept. 16. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!