Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más palit is elijesztenek az itteni nők az élő vagy akármilyen próbálkozástól?
"Nőktől általában hasonlóra számítok, egy gonosz nő mérföldekkel rosszabb egy gonosz férfinél."
Ja, azért követik el a férfiak az összes fajta erőszakos bűncselekmény 70%-át, a gyerekmolesztálások 98%-át, a nemi erőszakok 99%-át.
Neked az a gonoszság, hogy valaki kiröhög, hogy ráírtál, és lenéző tekintettel bámul az arcodba, nekem pedig az, hogy mondjuk valaki konkrétan megöli a másikat. Ha egy nőt ölnek meg, akkor annak van a legnagyobb esélye, hogy a saját partnere vagy volt partnere ölte meg.
Ha egy férfi kattan el, akkor a testi épségét, szemérmét, vagy a komplett életét kell félteni az embernek. Persze nem minden férfi ilyen, de ez nincs ráírva senkire, és olyanból még több van, aki lehet, hogy nem öl/nyomorít meg, hanem "csak" megüt, belerúg a másikba. Szóval nem lehet tudni előre, hogy ki milyen, ezért folyamatosan van valamennyi kockázat.
"Nem egy nő mérgezte meg a férjét hogy a vagyonához férjen. "
Ja, egy csak ilyenre hány gyilkos férfi jut?
"+A nők bemocskolással próbálnak férfiakat eltenni az útból stb, mint Johny Depp ügyében."
Ja, és egy ilyenre vajon hány olyan eset jut, ahol a valódi bántalmazás/nemi erőszak még jelentve sincs, nemhogy bíróságon tárgyalva?
Azt tudjuk, hogy olyan mennyi jut, ami jelentve is van és valós is a vád. A jelentett esetek kb. 5%-a hamis vád.
Érdemes kissé megnézni az arányokat.
"Lehet ritkább a gonosz nő de számomra ijesztőbb, a vegytiszta maszkulin agresziót tudom kezelni, de an ők intrikáznak."
Neked lehet, mivel nem az életed kell félteni. De ez a kutyát nem érdekli.
Csak épp ne hazudj.
Semmi morális különbség nincs gonosz férfi és gonosz nő között.
Érdekes, hogy írtam egy teljesen normális választ, kifejtve, a tapasztalataimmal leírva. Sőt, másokéval is. Lepontozást kaptam.
Akik meg elszidják a kérdezőt, felpontozást.
Most, akkor itt azt kell csinálni, hogy szidjuk egymást vagy mi? Ez nem a gyakorikérdések?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!