Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más palit is elijesztenek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más palit is elijesztenek az itteni nők az élő vagy akármilyen próbálkozástól?

Figyelt kérdés
Én komolyan félek a nőktől, neten is látom hogy nők megszégyenítenek férfiakat, "höhöh rám írt." Lehet hogy csak én szorongok ennyire, de amilyen ridegek és ijesztőek én inkább hanyagolom a dolgot.
2023. szept. 16. 00:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
80%
"Nőktől általában hasonlóra számítok, egy gonosz nő mérföldekkel rosszabb egy gonosz férfinél." Már megint egy nőgyűlölő. Igazából törölni kellene ezeket a kérdéseket. A férfiak sem csak a "vegytiszta maszkulin agresszió"-ban jeleskednek, ott is van sok hazug vagy elnyomott manipulatív. Felesleges ebből nemi kérdést csinálni, a helyzetből fakad általában.
2023. szept. 16. 06:57
 22/35 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező te mentális beteg vagy, egyáltalán nem kellene semmiképp nőkrők vagy egyáltalán más emberekről fantáziálni, velük foglalkozni. Veszélyesnek is tűnsz aki nem tud konfliktust kezelni, isten mentse meg bármelyik nőt tőled. Magadon dolgozz, csak ha rendben vagy akkor gondolj olyasmire, hogy te egy másik emberrel szeretnél együtt lenni.
2023. szept. 16. 07:06
 23/35 anonim ***** válasza:
82%
Én inkább érdekesnek találom. Egy teljesen más univerzumot ismerhetek meg, amiben a miénkhez képest teljesen nyakatekert törvények és igazságok vannak és merőben már eredmények születnek. Mint egy álom, ami egy ideig érdekes és izgalmas, de azért jó belőle felébredni és utána mindig örülök, hogy csak álom volt.
2023. szept. 16. 07:52
 24/35 anonim ***** válasza:
94%
#20: Ugyanezen az elven az itteni férfiak is ugyanolyanok, mint a kinti férfiak, csak itt nem kell jópofizni, disztingválni, meg nem hat meg senkit sem a cuki mosoly, sem a nőies vonalak, nincs erejük..Érted?
2023. szept. 16. 08:17
 25/35 anonim ***** válasza:
24%

24

Elvesztettem a fonalat, most az itteni férfiaknak nőies vonalaik vannak?

2023. szept. 16. 08:24
 26/35 anonim ***** válasza:
72%
25: Bizonyára még korán van. Próbáld meg újra értelmezni.
2023. szept. 16. 08:31
 27/35 anonim ***** válasza:
2%

Leszbikus feministák 7-kor kelnek, már ezt is tudjuk.

Vagy a sima dömpergizik, akiknek a feminizmus maradt.

Szar lehet.

Most jön a kutyasétáltatás?

2023. szept. 16. 08:35
 28/35 anonim ***** válasza:
63%
Gonosz = Vannak elvárásai (általában amit maga is nyujtani tud, nem fekszik le mindenkivel?)
2023. szept. 16. 08:38
 29/35 anonim ***** válasza:
78%
Itt mindenki feminista, aki egy rossz szót mer szólni vérlázítóan nőellenes megnyilvánulásokra. :/
2023. szept. 16. 09:08
 30/35 anonim ***** válasza:
24%

El nem ijesztenek az itteni nők, csak sok esetben értetlenül állok a viselkedésük, gondolkodásuk előtt. Többféle tapasztalatom van az itteni nőkkel.

Volt például nem is egy nő akivel tök jól elbeszélgettünk hónapokon keresztül. Minden reggel üzenettel indítottunk, aztán napközben is több üzenetváltás, este elköszönés. Szinte mindent tudtunk a másik életkörülményeiről.

Aztán persze jött a szokásos szó nélküli eltűnés.

Nemrég pedig rámírt egy lány, hogy ő "támogatót" keres. Elkezdtünk beszélgetni, megvolt a képcsere, aztán hamar kiderült, hogy ráadásul egy városban élünk, így elvileg elindult a dolog. Aztán azóta csak megy a maszatolás részéről. Vagy elfelejt eljönni a megbeszélt találkozóra, vagy késik egy órát, az üzenetekre napokkal később válaszol.

Számomra ez teljesen logikátlan viselkedés, mert ha én tettem volna neki ajánlatokat, és zargattam volna, akkor még meg is érteném, hogy vonakodik, és direkt próbál szivatni, vagy esetleg fél, és nem akarja direktbe kimondani, hogy nem akar tőlem semmit. De így, hogy ő ajánlkozott fel, és kért segítséget, totál nem értem a logikáját.

Szóval találkoztam érdekes nőkkel ezen az oldalon, de el nem ijesztenek, mert úgysem tudnak nekem ártani, inkább csak értetlenül állok a viselkedésük előtt.

2023. szept. 16. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!