Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más palit is elijesztenek az itteni nők az élő vagy akármilyen próbálkozástól?
24
Elvesztettem a fonalat, most az itteni férfiaknak nőies vonalaik vannak?
Leszbikus feministák 7-kor kelnek, már ezt is tudjuk.
Vagy a sima dömpergizik, akiknek a feminizmus maradt.
Szar lehet.
Most jön a kutyasétáltatás?
El nem ijesztenek az itteni nők, csak sok esetben értetlenül állok a viselkedésük, gondolkodásuk előtt. Többféle tapasztalatom van az itteni nőkkel.
Volt például nem is egy nő akivel tök jól elbeszélgettünk hónapokon keresztül. Minden reggel üzenettel indítottunk, aztán napközben is több üzenetváltás, este elköszönés. Szinte mindent tudtunk a másik életkörülményeiről.
Aztán persze jött a szokásos szó nélküli eltűnés.
Nemrég pedig rámírt egy lány, hogy ő "támogatót" keres. Elkezdtünk beszélgetni, megvolt a képcsere, aztán hamar kiderült, hogy ráadásul egy városban élünk, így elvileg elindult a dolog. Aztán azóta csak megy a maszatolás részéről. Vagy elfelejt eljönni a megbeszélt találkozóra, vagy késik egy órát, az üzenetekre napokkal később válaszol.
Számomra ez teljesen logikátlan viselkedés, mert ha én tettem volna neki ajánlatokat, és zargattam volna, akkor még meg is érteném, hogy vonakodik, és direkt próbál szivatni, vagy esetleg fél, és nem akarja direktbe kimondani, hogy nem akar tőlem semmit. De így, hogy ő ajánlkozott fel, és kért segítséget, totál nem értem a logikáját.
Szóval találkoztam érdekes nőkkel ezen az oldalon, de el nem ijesztenek, mert úgysem tudnak nekem ártani, inkább csak értetlenül állok a viselkedésük előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!