Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, a kérdés tükrében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a kérdés tükrében, mit tehet/tegyen a férfi, ha meg akar kapni?

Figyelt kérdés

Miket vethet be, hogy megismerhessen? Meddig mehet el? Mikor adja fel?

És mikor van az, hogy elküldöd, ő elmegy, de végleg, pedig te csak kéretni akartad magad, hogy ne nézzen könnyűvérűnek?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. szept. 15. 23:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

10.

Igazad LEHETNE, csak itt az irkálók 50%-a troll, 40% unatkozó házisárkány, a maradék 10 meg mindenféle. Én pl. csak azért vagyok itt, mert a rendelői gépen gyakorlatilag minden tiltva van a neten. :( Ez a trágya viszont nem.

2023. szept. 16. 00:57
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

#5 Bár ezeket nem láttam, a legtöbb romantikus film nagyon toxikus kapcsolatot mutat be cukormázba borítva.

Szemléltetésként tekintsük a romantikus történetek atyját/királyát, a Rómeó és Júliát.

- 13-14 évesek szerelméről szól

- 3 napig ismerik egymást

- több ember meghal miattuk

- öngyilkosok lesznek

Csak hogy a fontosabb elemeket említsem. És bár ez egy erős példa, a romantikus filmek többsége ilyen.

2023. szept. 16. 00:58
 13/25 A kérdező kommentje:
TARTALMILAG, a legőszintébb és legrealisztikusabb szerelmes filmek a TÖBB MINT EGY ÉJSZAKA című német film és a KIZÁRÓLAG ÖTTŐL HÉTIG. Csak ezekben nincs Henrikevil vagy Rájengoszling, így nem látták őket sokan. :(
2023. szept. 16. 01:06
 14/25 anonim ***** válasza:
84%
#13: nagyon meglepne, ha azt írnám, hogy vannak olyan emberek is, akik szökőévben egyszer fogyasztanak filmeket? Tudod, egyesek nézik mások életét, más emberek meg élik a sajátjukat...
2023. szept. 16. 01:08
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
#14 voltam, hozzátenném: Egyesek nézik KITALÁLT FIGURÁK KITALÁLT ÉLETÉT... (stb., mondat befejezése ugyanaz, mint fentebb.)
2023. szept. 16. 01:09
 16/25 A kérdező kommentje:

14. 15.

Te ilyen vászontáskás, szőrös hónaljú bölcsészcsaj vagy?

ÉN és még sokan, nézzük "kitalált figurák kitalált életét". Film, könyv, színpadi mű, vagy videójáték formájában is akár. SZÓRAKOZÁS a neve a dolognak.

2023. szept. 16. 01:12
 17/25 anonim ***** válasza:
63%

#16: nem talált. Különben is, a bölcsészek nagyon is sűrűn járnak moziba, csak ők történetesen művészmozikba (Cirko-Gejzír, meg effélék, gondolom).

Én személy szerint jó pár éve ráuntam az általad SZÓRAKOZÁS-nak nevezett tevékenységre, mivel egyoldalú és passzivitásra ítél. Oké, a videojáték csak részben, de engem az azért nem érdekel, mert számomra túl unalmas, ha egy mások által kitalált szabályrendszerben mozgok. Nekem a szórakozás az olvasás (naggyon megválogatom, hogy mit), rajzolás, meg kézműves alkotás (pl. varrás, de ez csak egy a sok közül) jelenti.

2023. szept. 16. 01:20
 18/25 anonim ***** válasza:
63%
#17 voltam, hozzátenném: a művészfilmeket meg azért utálom, mert azokból az embernek az arcába nyomul a forgatókönyvíró-rendező ("auteur") minden mást kiszorítóan hatalmas egója. Blöeeee.
2023. szept. 16. 01:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Neked is ajánlok valamit, de ez nem film, hanem sorozat: You
2023. szept. 16. 03:07
 20/25 anonim ***** válasza:
92%

Joe Goldberget ne sértsük meg ennyire, ő nem dugna meg 15 évest.

Kérdező, ezek nem dokumentumfilmek. Pár ember írja, hogy szórakoztasson, minél több pénzt csináljanak. És az az ember fogja neked a legtöbbet hazudni, aki a pénzedet akarja kicsalni.

2023. szept. 16. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!