Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a kérdés tükrében, mit tehet/tegyen a férfi, ha meg akar kapni?
Miket vethet be, hogy megismerhessen? Meddig mehet el? Mikor adja fel?
És mikor van az, hogy elküldöd, ő elmegy, de végleg, pedig te csak kéretni akartad magad, hogy ne nézzen könnyűvérűnek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
10.
Igazad LEHETNE, csak itt az irkálók 50%-a troll, 40% unatkozó házisárkány, a maradék 10 meg mindenféle. Én pl. csak azért vagyok itt, mert a rendelői gépen gyakorlatilag minden tiltva van a neten. :( Ez a trágya viszont nem.
#5 Bár ezeket nem láttam, a legtöbb romantikus film nagyon toxikus kapcsolatot mutat be cukormázba borítva.
Szemléltetésként tekintsük a romantikus történetek atyját/királyát, a Rómeó és Júliát.
- 13-14 évesek szerelméről szól
- 3 napig ismerik egymást
- több ember meghal miattuk
- öngyilkosok lesznek
Csak hogy a fontosabb elemeket említsem. És bár ez egy erős példa, a romantikus filmek többsége ilyen.
14. 15.
Te ilyen vászontáskás, szőrös hónaljú bölcsészcsaj vagy?
ÉN és még sokan, nézzük "kitalált figurák kitalált életét". Film, könyv, színpadi mű, vagy videójáték formájában is akár. SZÓRAKOZÁS a neve a dolognak.
#16: nem talált. Különben is, a bölcsészek nagyon is sűrűn járnak moziba, csak ők történetesen művészmozikba (Cirko-Gejzír, meg effélék, gondolom).
Én személy szerint jó pár éve ráuntam az általad SZÓRAKOZÁS-nak nevezett tevékenységre, mivel egyoldalú és passzivitásra ítél. Oké, a videojáték csak részben, de engem az azért nem érdekel, mert számomra túl unalmas, ha egy mások által kitalált szabályrendszerben mozgok. Nekem a szórakozás az olvasás (naggyon megválogatom, hogy mit), rajzolás, meg kézműves alkotás (pl. varrás, de ez csak egy a sok közül) jelenti.
Joe Goldberget ne sértsük meg ennyire, ő nem dugna meg 15 évest.
Kérdező, ezek nem dokumentumfilmek. Pár ember írja, hogy szórakoztasson, minél több pénzt csináljanak. És az az ember fogja neked a legtöbbet hazudni, aki a pénzedet akarja kicsalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!