Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, a kérdés tükrében,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, a kérdés tükrében, mit tehet/tegyen a férfi, ha meg akar kapni?

Figyelt kérdés

Miket vethet be, hogy megismerhessen? Meddig mehet el? Mikor adja fel?

És mikor van az, hogy elküldöd, ő elmegy, de végleg, pedig te csak kéretni akartad magad, hogy ne nézzen könnyűvérűnek?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. szept. 15. 23:51
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

Jézusom, abban a kérdésben felsoroltak rohadt parák. Ha csak egyet is elsütne egy férfi velem kapcsolatban, kizárt, hogy meg merném közelíteni 10 lépésnél jobban.

Ez egyszerűen kémkedés, a személyes tér teljes feldúlása. Az első gondolatom az lenne, hogy ez az ember egy pszichopata és veszélyes.

2023. szept. 15. 23:59
 2/25 anonim ***** válasza:
93%

A kérdésre válaszolva, hogy miket vehtet be: pl megszólíthat, kezdeményezhet beszélgetést.

És ha megkérem, hogy hagyjon békén, tiszteletben tarthatja a döntésemet.

2023. szept. 16. 00:01
 3/25 anonim ***** válasza:

Ha akar valamit, beszélgessen velem. Ehhez a legnagyobb hazugság, amit bevethet, hogy nem ért valamit, nem tudja merre van stb.

Aztán elhívhat randira.

Ha nemet mondok, hagyjon békén.

További lehetőségek, amiket mondhatok:

- igen, benne vagyok

- szívesen, de ez az időpont nem jó /ezt a dolgot nem szeretem + egy alternatív kavaslat.

Ami nem az utóbbi kettő, az mind "Nem", de én ezt mindig ki is mondom. Mások nem biztos, de ez az elv általános érvényű. Ha nem mond igent és nem ajánl fel alternatívát, akkor az egy "nem". Vagy ha mégse, akkor egy játszmázós drámakirálynőről vam szó, akit érdemes messzire kerülni.

2023. szept. 16. 00:09
 4/25 anonim ***** válasza:
72%
Az égvilágon semmit sem tehet, mivel 0-hoz konvergáló érzelmi intelligenciával bíró veszélyes idiótákkal nem ismerkedem. És ne aggódj, kilométerekről kiszagolom az ilyeneket. (Nem mintha utóbbi olyan nehéz lenne amúgy.)
2023. szept. 16. 00:25
 5/25 A kérdező kommentje:
Akkor a MENTÉS MÁSKÉPP és a RANDIGURU meg az S.O.S. SZERELEM filmek gyakorlatilag nem szerelmes vígjátékok, hanem thriller - horror művek?
2023. szept. 16. 00:29
 6/25 anonim ***** válasza:
#4 voltam, engem kérdezel? Egyik filmet sem láttam, szerintem nem is fogom, mert nem érdekelnek kulturális hulladékok, úgyhogy sajnálom, de nem tudok válaszolni.
2023. szept. 16. 00:36
 7/25 anonim ***** válasza:
91%
#5: Megint #4-es vagyok, te kitalált forgatókönyvű JÁTÉKFILMEKBŐL akarsz tájékozódni a való életről? Ennyi eszed van? Most komolyan.
2023. szept. 16. 00:40
 8/25 A kérdező kommentje:
6. Akkor minek irkálsz egy "kultúrális hulladék" oldalra???
2023. szept. 16. 00:40
 9/25 anonim ***** válasza:
2%
1.Te nagyon hányod ma éjjel a frusztrációt, mégsincs ott apu és egyedül neveled a fiaid?
2023. szept. 16. 00:46
 10/25 anonim ***** válasza:
84%
#8: ez nem "kulturális hulladék" oldal, mivel nem tartalmat szolgáltat, te észkombájn. Ez a hely azért van, hogy különböző hátterű és műveltségű emberek BESZÉLGESSENEK EGYMÁSSAL. És azért vagyok itt, mert kíváncsi vagyok különböző véleményekre, különböző "mindsetekre", ha úgy tetszik. Itt viszonylag biztonságosan lehet véleményt cserélni olyan gondolkodású emberekkel, akikkel amúgy sosem találkoznék. Továbbá arról is nagyon jól lehet tájékozódni, hogy az ország lakosságának bizonyos csoportjaiban milyen, széles körben elterjedt, de amúgy nem hangoztatott gondolati minták a jellemzőek.
2023. szept. 16. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!