Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a kérdés tükrében, mit tehet/tegyen a férfi, ha meg akar kapni?
Miket vethet be, hogy megismerhessen? Meddig mehet el? Mikor adja fel?
És mikor van az, hogy elküldöd, ő elmegy, de végleg, pedig te csak kéretni akartad magad, hogy ne nézzen könnyűvérűnek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Jézusom, abban a kérdésben felsoroltak rohadt parák. Ha csak egyet is elsütne egy férfi velem kapcsolatban, kizárt, hogy meg merném közelíteni 10 lépésnél jobban.
Ez egyszerűen kémkedés, a személyes tér teljes feldúlása. Az első gondolatom az lenne, hogy ez az ember egy pszichopata és veszélyes.
A kérdésre válaszolva, hogy miket vehtet be: pl megszólíthat, kezdeményezhet beszélgetést.
És ha megkérem, hogy hagyjon békén, tiszteletben tarthatja a döntésemet.
Ha akar valamit, beszélgessen velem. Ehhez a legnagyobb hazugság, amit bevethet, hogy nem ért valamit, nem tudja merre van stb.
Aztán elhívhat randira.
Ha nemet mondok, hagyjon békén.
További lehetőségek, amiket mondhatok:
- igen, benne vagyok
- szívesen, de ez az időpont nem jó /ezt a dolgot nem szeretem + egy alternatív kavaslat.
Ami nem az utóbbi kettő, az mind "Nem", de én ezt mindig ki is mondom. Mások nem biztos, de ez az elv általános érvényű. Ha nem mond igent és nem ajánl fel alternatívát, akkor az egy "nem". Vagy ha mégse, akkor egy játszmázós drámakirálynőről vam szó, akit érdemes messzire kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!