Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent férfi nyelvre lefordítva "Semmi baj nincs a külsőddel"?
Azt, hogy semmi baj a külsőddel.
Csak pl gyökér vagy:D
Jó, ez erős volt:D
De na, ha már kialakult egy társalgás, esetleg randi, akkor ott általában már nem a külső szokott a buktató lenni, hanem pl a szociális készségek, világlátás, hozzáállás, önbecsülés, jövőkép stb...
Azt, hogy nem vagy az esete, csak nem akar megbántani.
Ha viszont tetszel neki és ezzel próbálja kifejezni, akkor egy bókolni képtelen analfabéta.
Én is írtam már itt ezt egy pasinak!
De nem úgy értettem hogy nem tetszik nekem!
Hanem hogy se nem jó se nem rossz, hanem kezdetnek oké, DE majd a személyisége döntené el hogy mi a véleményem róla, vagyis bejön e mint pasi vagy sem! Mert egy kép az nem jelent semmit.
Volt olyan aki képen nagyon tetszett, de egy beképzelt majom volt, egész nap csak a szülei vagyonáról, vállalkozásáról tudott beszélni.....
Úgyhogy lehet hogy tényleg semmi baj a külsőddel, de milyen a belsőd, az itt a kérdés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!