Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi a nők hiánya miatt rendszeresen iszik de emiatt még inkább eltávolodik a nőktöl?
Na, mi van, visszatértél? Rég volt már kérdésed, az igaz. Azt mondtad valami nagy változás jött most az életedbe, mi történt?
A kérdésed meg már volt, kaptál rá közel 300 választ:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ha kapnék egy csinos nőt azonnal leállnék az itallal a fájdalom csillapítót se szokták szedni ha megszűnik a fájdalom.
Most komolyan újra akarod kezdeni az egészet? Ezt már milliószor leírtad, mi milliószor válaszoltunk rá, stb.
Azt mondtad visszaveszel a piálásból, erre itt van megint péntek este, bontod a sört, izzítod a GYK-t. Értem, hogy keserű a sorsod, tényleg sajnállak, a vascsövet se gondoltam komolyan, szívesen segítenék, de ahhoz neked is akarni kell.
Shrek
Kis pocakos 169/100
De legalább a személyisége is hányadék! 😃
Eleve a nők miatt kezdtem el inni mert tudod ugye át kell valahogy vészelni a sok elutasítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!