Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet az hogy a férfiaknak sokkal fontosabb külső, hogy jó nőjük legyen, mint a nőnek, csak a férfiak szex miatt igénytelenebbek és lejjebb adják az igényeket?
"Linkelgettem màr ide ronda nőket.mindre jott a válasz hogy neki kéne."
itt szinte hemzsegnek a szerencsétlen incelek. a GYK nem a valóság.
Igaz. Hányszor hallasz olyat, hogy a barátoknak nem meri bemutatni a nőjét?
A férfiaknak a nő státusz. Ugyanúgy, mint a drága autó, óra, ugyanúgy, mint a gyerekek. Egymásnak villognak ezekkel.
A boldogság helyett mindig a haverok irigykedését fogják választani.
Sosem értettem, hogy akik szerint a férfiaknak fontosabb a külső, azok melyik alternatív univerzumból jöttek.
Az a helyzet, hogy tinderen a legtöbb férfi mindenféle nőt behúz, a nők meg csak jellemzően néhány férfit. És mielőtt jönne a kibújós szöveg: NEM, nem minden férfi csak szex miatt húzza be ezeket a nőket.
#12: Hát én pl. soha a büdös életben nem láttam ilyet.
#18: Ez is egy fura dolog. Valahogy csak és kizárólag itt látom ezt a szöveget. (Ahol amúgy is mindenért, mindenben IS a férfi a hibás a nők szerint.)
A való életben pont, hogy rengeteg nőtől hallom, hogy meglepődnek az utcán lévő párokon, hogy mennyire leadják a férfiak az igényeket. Pl. simán látni 100 kilós, igénytelen nőket elég jó pasikkal. Még anyám szerint is. Fura, hogy ezt az itteni női gittegylet sosem látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!