Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kukázod a pasit ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kukázod a pasit ha kiderül hogy csóró?

Figyelt kérdés

Csak nők szavaznak jó?

Egy randin szóba kerül hogy mit dolgozik a pasi és mennyit keres. Pl 150-350 ezer között. Mit teszel nőként ?

2023. szept. 13. 12:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

#9 Nem, ezt nem írtam. Sőt az ellenkezőjét írtam.

Ha valakire igazak a fentiek, de nem volt soha egyetemista, nekem az sem gond. A páromnak sincs diplomája.

2023. szept. 13. 12:48
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
#10 De azért azt megkérdezhetjük, hogy mivel töltöd az életed egyharmadát, nem? Vagy szerinted semmi közünk hozzá? Abból meg kb be tudjuk lőni.
2023. szept. 13. 12:49
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

12#

Összegről volt szó, nem munkakörről. A munkát meg lehet kérdezni, de a fizetést azt nem.

Csak akkor amikor már előrehaladottabb kicsikét a dolog, akkor már lényegessé válhat.

De ha az elején elkezdene kérdezősködni a csaj hogy mennyi az annyi, akkor otthagynám a fenébe

2023. szept. 13. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
#1 válaszoló mekkora nagykepű. Kösd le magad valahova el ne szálljál. Persze alapszakról kilépve 4-5x fizu. Majd felébredsz.
2023. szept. 13. 13:03
 15/19 anonim ***** válasza:
33%

#8 vagyok. Mert ha 150-et keres a pasi (az általad megadott legalacsonyabb opció), akkor az egy az egyben el is megy albira és rezsire.

Persze nem vele fizettetném, csak nagyságrendileg mondom.

És akkor még venni kell minden hónapban alapvető élelmiszereket, extra élelmiszereket (sör, kávé, nasi... igen, ezek is kötelező kiadások. Csináltam egy hónapos durva diétát, mindenféle extra dolgot megtagadtam magamtól, pedig nem vagyok édesszájú, és elég szr), takarító- és tisztálkodószereket, gyógyszereket és vitaminokat, BKV bérletet...

Vannak nem várt kiadások, néha venni kell új ruhadarabokat (egy jó, tartós és kényelmes cipő, farmer és melltartó eleve minimum 10.000 külön-külön, ezen nem is szabad spórolni).

Ezekhez már nem lesz elég a 150, bőven bele kell nyúlni a másik fizetésbe is. És ezek most csak a kötelező kiadások. Ha most a pasi akar venni egy új PS4 játékot, én meg mondjuk el akarok menni színházba, akkor nehogy már mérlegelni kelljen, hogy ebben a hónapban kinek teljesüljön a kívánsága.

2023. szept. 13. 13:30
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"350 még simán jó, 300 belefér, az alá viszont nem tudok menni. Nekem sincs csillagászati fizetésem, nem tudok még egy embert eltartani"

Na ez a burkolt utalas " eltartani" mikozben nem szo szerint erted es sokan masok sem. Nem ertem minek ezt irni,mert a legtobb ferfi a leendo parjatol nem varja ezt el , akkor sem ha a ferfi nem keres jol . A ferfiba bele van kodolva , hogy a notol nem fogadja el a dolgokat ha nem a magasabb fejlődésre sarkalja , mivel a ferfi az ilyen. Hany ferfival nem kezdenek azert mert nem tudjak milyen potencial van benne?? Rengeteggel. Van amit csak egy szereto no tud kihozni a ferfibol mert a ferfi elete a norol szol egesz eleteben .

2023. szept. 13. 14:23
 17/19 anonim ***** válasza:
83%

36F vagyok, a hozzászólások Női oldalról tetszenek.

Alapvetően szükségletek kielégítése a fő, pl biztonság, együtt, számíthatóság, kommunikáció és cselekvés szinkron, ilyesmik.

NŐk nem eltartót keresnek hanem partnert.

Egyetértek azzal nem hiányzik egyik félnek sem hogy a másik anyagilag rajta függjön. Elképzelhető hogy lesz ilyen, erre van bizonyos tartalék.

Fizetés egy szelet, és kereshet 150et ha mellett pl van lakása.

Fizu idővel úgyis alakul..

Mind voltunk minimálbéren és tartunk valahol, nem szívtuk le a párunkat érte.

Ne vállalja túl magát a férfi, férjen bele a kávé, a süti, ne hívja Norvégiába ha nem telik rá.

Sokkal fontosabb hogy rendben legyen maga,egyedül is.

2023. szept. 13. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:

17 vagyok, eddigi párkapcsolataimban a Nők vagy többszörösét kereste a fizetésemnek vagy 150-200e el többet. Többet kerestek, nekem volt autóm.

Ingatlan terén van aki ingatlanban, van aki albérletben.

Nem ezért voltam vele és ő sem ezért velem.

Másik pedig onnantól hogy a Nőnek van korábbi kapcsolatából gyereke, az a 150-200e alsóhangon elmegy havonta rá.

Szerintem nem nagyzolva 200-250e ft kell hogy magadról tudj gondoskodni. ++ ha extrákban gondolkodsz (pl megtakarítás, befektetés).

150-200e/hó/fő fapados életvitel ami mellé lehet drága a meghívott kávé és süti is.

mondjuk 300tól gondolom reálisnak a barátnőfelé kacsingatást hogy ne érezzem magam rosszul a pénzügyeim miatt.

450+lakástól hogy ne érdekeljen mit keres a másik.

Ha te rendben vagy akkor rendben vagytok.

2023. szept. 13. 14:53
 19/19 anonim ***** válasza:
48%

16# - Szerintem kötekedni szeretne,

Neked nincsenek elvárások?

350e messze nem eltartós fizu. Nem tudom hol kezdődik, inkább az apa anya gyerek szinten...

Ezt a szintet nem ütik meg a férfiak Mo n.

Azon az 50-150e n nem leszel eltartó, hóról hóra fizuról élünk.

Nőként is bekell osztani a pénzt, szerintem elég nehéz minden téren megfelelni ha valaki egyébként ad pl műkörömre. Ha nem magának építi akkor kb 2 hetente kötelező vagy igénytelen.

Edzhetsz otthon vagy elmehetsz sétálni, a terem nem olcsó,

kiegek még drágábbak,

bekell fixálni egy szintet és tartani amikor a fizut emelik.

Többit pedig magadba, egymásba, közösbe, más befektetési formákba, gyerekbe, életbe megy el.

Semmi extra egy váratlan kiadásra is kell, ha tönkre megy valami vagy bekapsz egy bírságot...

15# - A Ps4 játék és a színház sosem kerülhet egy asztalra.

Lehet ps4ezni egyedül is. Lehet színházba jönni veled.

Anno választhattam hogy online játszok vagy kapcsolatosdit játszok,

Nem kérdés melyik a fontosabb.

2023. szept. 13. 15:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!