Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kukázod a pasit ha kiderül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kukázod a pasit ha kiderül hogy csóró?

Figyelt kérdés

Csak nők szavaznak jó?

Egy randin szóba kerül hogy mit dolgozik a pasi és mennyit keres. Pl 150-350 ezer között. Mit teszel nőként ?

2023. szept. 13. 12:22
A kérdező szavazást indított:
Azonnal ott hagyom
Valami mellé duma kapcsán hazamegyek aztán tiltom mindenhonnan
Nem zavar a munkája/keresete > nem vagyok anyagias nő
26 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
49%

Megkérdezem mit tanul az egyetemen, és hogy van ideje ennyit dolgozni mellette.

Egyébként maga a munka jellege jobban érdekel, mint a fizetés. Illetve ilyenek, hogy milyen céljai vannak (nem feltétlenül anyagi értelemben), hogy áll ahhoz, hogy nekem alapszakról kilépve 4-5-szörös lenne a fizum (pl ha arra kerül a sor, otthon maradna-e a gyerekkel) stb.

2023. szept. 13. 12:26
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
Azért szerintem nem mindegy, hogy 150 vagy 350k... Én ezektől többet keresek, elég annyi, ha kb ugyanannyit keresünk a pasival.
2023. szept. 13. 12:32
 3/19 anonim ***** válasza:
10%
1. Nem is volt szo egyetemrol. A te vilagodban mindenki oda jar biztos , a valosagban meg az orszag 1%-a.
2023. szept. 13. 12:33
 4/19 anonim ***** válasza:
37%

#3 Trollkodás volt bocsi. Csak mert az alapszakos egyetemisták, nappali mellett szoktak ennyit keresni.

De a többi része a válaszomnak egyetemtől független.

2023. szept. 13. 12:35
 5/19 A kérdező kommentje:

Akik eddig vagy ez után az első két válassz lehetőséget válasszák.. nyugtassatok meg hogy más emberek által kiírt kérdéseknél nem írnak mást! Pl ott egy incel azon sír hogy a 309 nettoja miatt nem kell a nőknek! Erre jön a válasz hogy hazudik!!! Mert a pénze elég lenne csak menjen orvoshoz mert a fejeben van baj!

Szóval ugye nem ugyan azok szavaznak itt is? Mert akkor 1x szemelyisegre hivatkoznak - máskor meg arra kevés a pénz! Egymást üti a két dolog.

2023. szept. 13. 12:37
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem vagyok anyagias, de éhen halni sincs kedvem. Szeretnék enni, öltözködni (nem, nem márkás ruhák, cipők meg ridikülök, hanem normális, mindennapi viselet, meg 1-2 alkalmi. Esküvőre, színházba nem póló+farmerben mennék) és emellett, Istenbocsá', néha szórakozni is. Mozi, színház, egy-két könyv, satöbbi.

350 még simán jó, 300 belefér, az alá viszont nem tudok menni. Nekem sincs csillagászati fizetésem, nem tudok még egy embert eltartani.

Nem fogom faképnél hagyni, sem hazasunnyogni és tiltogatni. Ott helyben, egyenesen de korrektül elmondanám, hogy mi a problémám.

2023. szept. 13. 12:42
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

Nem a pénz számít. Viszont az alábbiak igen:

-szereti a munkáját

-ambíciózus (bármi területen)

-jó abban, amit csinál

-intelligens

-tudásvágy

Ezek még együttesen sem indokolják a sok pénzt (pl tanár), se a diplomát, de összefüggenek. És ez számít nekem, nem maga az összeg.

2023. szept. 13. 12:44
 8/19 A kérdező kommentje:

6

Miért írod úgy mintha ezeknek köze lenne a partnerednek? Vedd meg magadnak! A partnered is magának veszi a ruháit meg az ételt stb.

2023. szept. 13. 12:44
 9/19 A kérdező kommentje:

7

Igen tudom te egy másik faj vagy. Akinek mindenki jelentéktelen vagy fogyatékos aki nem járt egyetemre. Most ez a kérdés nem neked szól.

2023. szept. 13. 12:46
 10/19 anonim ***** válasza:
53%

Férfiként azt mondom, hogy ha egy nő első randin megkérdezné mennyit keresek visszakérdeznék hogy mi köze hozzá?!

Ha erőltetné elküldeném a fenébe

Mégis miért mennék bele ilyen játékokba ha a kérdése alapján már tudom hogy egy anyagias érzéketlen libával van dolgom?

2023. szept. 13. 12:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!