Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ilyen szerencsétl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Miért csak olyan nőbe tudok szerelmes lenni, akinek van párkapcsolata?

Figyelt kérdés

De most komolyan, ez valami betegség nálam? Mindig olyanba leszek szerelmes vagy olyan tetszik meg akinek van pasija. Most is bekerültem kollégiumba, van itt egy lány, tök kedves, aranyos meg minden. Nem mondom, hogy szerelmes vagyok belé, de nagyon tetszik. Erre kiderül, hogy van pasija. Pár hónapja is hasonló eset történt. Gimiben szinte csak ez játszódott le. Ez mégis miért történik velem?

21/F vagyok, ha valakit esetleg érdekel.

2023. szept. 11. 12:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szóval 21 évesen úgy gondolod, hogy ha beszélsz vagy látsz egy lányt, aki szimpatikus neked és tetszik, akkor az szerelem? És szerencsétlennek tartod magad, mert a csinos nők zömének van párja?

Nincs több kérdésem. :')

2024. márc. 8. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!