Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is ilyen szerencsétlen?
Ritkán tetszik meg valaki, most megtörtént.
Munkatársam hívta fel rá a figyelmem, hogy néz.
Elég diszkrét volt, kivéve a legutóbbi alkalomig.
Mikor meglátott, úgy visszafordult, hogy meg is botlott, az hittem elvágódik, egész mókás jelenet volt.
Erre mit ad isten..A FB kiadta, a "kit ismerhetek"-nél, és több éve párkapcsolatban van.:)
Ez ugyan olyan mint amikor valakinek te tetszel de neked ő nem tetszik, aztán aki neked tetszik annak te nem tetszel.
A többiek pedig kapcsolatban vannak :)
1-es vagyok. Főiskolán tetszett meg egy lány. Én elég nehezen leszek oda valakiért, de ő nagyon megfogott, mondjuk olyan szökőévente ha van ilyen. Még ő kezdett el szemezni, stb. és úgy figyeltem fel rá.
Aztán persze már az eljegyzést tervezgették a facebook alapján, azóta gyermekes anyuka.
Azóta sem varázsolt úgy el egy nő sem, na nem mintha úsznék a nőkben. 31f
Egyszer volt ilyen velem strandon. Sorban álltunk fagyiért, a mellettünk lévő sorból egy helyes ázsiai pasi nézett, mosolygott. A barátnőm hívta fel rá a figyelmemet.
Leültünk egy padra, és pár perc múlva előttünk ment el a családjával. A neje elöl tolta a babakocsit, ő meg hátul kullogott, elpirulva mosolygott felénk olyan "hát sajnos ez van" képet bevágva. Röhögtünk és szolidan intettem neki hogy szevasz. Visszaintegetett vigyorogva 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!