Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy gond a nőknek ha egy nehéz hét után pénteken megiszik a férfi pár sört?
Figyelt kérdés
2023. szept. 8. 14:00
11/27 anonim válasza:
Nekem nem gond, de mi együtt megyünk a párommal és haverokkal meginni valamit.
12/27 anonim válasza:
5 6 nekem sok. Nem kell ilyen pasi.
13/27 anonim válasza:
Nem gond. Ha ez nem napi szintü és a pàr az tényleg nem s.ggrészegséget jelent.
14/27 anonim válasza:
Mert undorító lesz a másik a szememben tőle.
15/27 anonim válasza:
Aki 5-6 sörtől be se rugik, az már gond.
16/27 anonim válasza:
Nekem sem kellene. Akárhogy hisztiznek egyesek, akárhogy próbálnak "érvelni", esetleg lekicsinylő stílusban megmagyarázni, hogy butus vagyok, velem van a baj, akár megpróbálni sarokba szorítani, hazugságokkal tömni, hogy "férfi dolog", vagy, hogy szerencsétlen férfi érdemel ennyi lazítást, és még én vagyok a sárkány, hogy még ezt is elvenném tőle, NEM KELL ÉS KÉSZ, és soha nem is fog kelleni, még csak el sem fogok gondolkodni.
Bocs, gondoltam elejébe megyek a dolgoknak. :)
17/27 anonim válasza:
Meleg rendelt ételt csamcsogj és mellé igyál meg néhány (10-15) sört.
19/27 anonim válasza:
5-6?
A hétvégéket nem egy piás, alkoholtól bűzlő pasival akarom tölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!