Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen igényekkel esélytelen hogy barátnőt találjak? (csak azt várom el amit nyújtani is tudok)
Ezeket az elvárásokat én is tudom nyújtani
- Ne legyen elhízva, vékony legyen
- Legyen saját autója és tudjon vezetni
- Külön lakjon ne szüleivel, egyedül önállóan
- Kedves figyelmes legyen, magabiztos, határozott legyen
40. Oké, én beszélek össze vissza! :) Igazad van, tényleg ma már csupa-csupa egészséget árulnak! Én kérek elnézést, de ha nem haragszol meg, maradok buta zavarodott ember!
Hmmm tényleg a legújabb külföldi szakirodalom... ó én balga! Angol az nem megy! Se a német, se az olasz.
Tényleg nagyon köszi hogy szóltál, ezen túl csak a külföldi modern és legújabb szakirodalmat fogom olvasni, de előtte beiratkozok egy alapfokú angol tanfolyamra! Annyira jó hogy szóltál! :)
Azért segítsél már nekem légyszi! Írd már le a hogy a Puregold fehérje hogyan lesz konyhakész, tehát honnan indul, hogyan dolgozzák fel, hogyan lesz belőle kész termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!