Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen igényekkel esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen igényekkel esélytelen hogy barátnőt találjak? (csak azt várom el amit nyújtani is tudok)

Figyelt kérdés

Ezeket az elvárásokat én is tudom nyújtani

- Ne legyen elhízva, vékony legyen

- Legyen saját autója és tudjon vezetni

- Külön lakjon ne szüleivel, egyedül önállóan

- Kedves figyelmes legyen, magabiztos, határozott legyen

2023. szept. 4. 09:42
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
49%

40. Oké, én beszélek össze vissza! :) Igazad van, tényleg ma már csupa-csupa egészséget árulnak! Én kérek elnézést, de ha nem haragszol meg, maradok buta zavarodott ember!

Hmmm tényleg a legújabb külföldi szakirodalom... ó én balga! Angol az nem megy! Se a német, se az olasz.

Tényleg nagyon köszi hogy szóltál, ezen túl csak a külföldi modern és legújabb szakirodalmat fogom olvasni, de előtte beiratkozok egy alapfokú angol tanfolyamra! Annyira jó hogy szóltál! :)

Azért segítsél már nekem légyszi! Írd már le a hogy a Puregold fehérje hogyan lesz konyhakész, tehát honnan indul, hogyan dolgozzák fel, hogyan lesz belőle kész termék.

2023. szept. 5. 20:24
 42/44 anonim ***** válasza:
62%
Hiába hisztizel sajnos
2023. szept. 10. 14:47
 43/44 anonim ***** válasza:
62%
Izolatum vagy koncentrátum
2023. szept. 10. 14:48
 44/44 anonim ***** válasza:
0%
Aki nullára pontoz embereket az buta fasz. Mindenki kinevet titeket pityipalkok pontozzatok bleh
2023. szept. 10. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!