Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos igényekkel sem érdemes egy átlagos nőnek társkeresőre menni?
Pont, hogy csak átlagos igényekkel érdemes nőként társkeresőzni. Ha életszerűtlen, irreális igényeid vannak, akkor csalódni fogsz az "átlag" férfiban is, és ha bárkivel összeismerkedsz, akkor is. De igaz ez bárkire.
"mert ott amelyik férfi ott ismerkedik azzal gond van"
Ez így nettó baromság. Egy csomó embernek van valami defektje, kinek jelentéktelenebb, kinek súlyosabb. A hülyeség nem válogat férfi és nő között.
"meg egy nő túl sok levelet kap ott egy férfitől, kezelni sem lehet"
Akkor nincs más hátra, neked kell levelet írnod.
Aki arra vár, hogy majd a férfiak írnak neki, az 99%-ban úgysem a komoly érdeklődőkbe fog belefutni.
Kérdező, ha nem vagy elszállva magadtól, akkor találhatsz normálisat.
Én is ott találtam meg a páromat (azóta már a férjem). Ismeretségi körömből is tudok legalább három olyan párocskát, akik már évek óta együtt vannak, házasok is, és netes társkeresőn jöttek össze.
(Egyikük sem a magától elszállt fajta amúgy.)
Érzékelem a különbséget az átlagos nő, és az átlagos férfi lehetőségei között:
Átlagos nő írja: "Egyedülálló nő vagyok" ... eredmény napi 20 db levél, éerdeklődés stb.
Átlagos férfi írja: "Egyedülálló férfi vagyok, van munkám, autóm, házam. 10 éve sportolok, szeretem a blablabla...+30 sor..." ... eredmény: büdös nagy semmi!
Szóval míg egy nőre akkor is rárajtol 10 pasi, ha van férje, addig egy egyedülálló férfinek esélye sincs a társkeresőkön. Ha össze is jön valami neki, arra nincs befolyása. Arányokat nézve nagyon kevés az esélye egy férfinek, míg egy nőnek már unalomba fullad a sok levél miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!