Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen igényekkel esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen igényekkel esélytelen hogy barátnőt találjak? (csak azt várom el amit nyújtani is tudok)

Figyelt kérdés

Ezeket az elvárásokat én is tudom nyújtani

- Ne legyen elhízva, vékony legyen

- Legyen saját autója és tudjon vezetni

- Külön lakjon ne szüleivel, egyedül önállóan

- Kedves figyelmes legyen, magabiztos, határozott legyen

2023. szept. 4. 09:42
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

26. Ja hogy neked bármit szabad elvárni, de a másiknak nem?

Azt vár el amit akar!

Városban is létkérdés, ha az a város nem Budapest, dehát az elefántcsonttoronybol ez nem látszik, tudom én!

A csinos nőzéseddel meg húz a sunyiba, te mániás szerencsétlen. A kérdés rohadtul nem erre volt kihegyezve. Persze csak ezzel tudsz mártírkodni, muszály belekeverni!

2023. szept. 4. 14:13
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem nagyok, bár én nem tudom megugrani ezeket és nem is célom.

Vékony vagyok

Van jogsim

Nem akarok autót még egy jó ideig, van biciklim. Ahol élek nem praktikus az autó.

Szüleimtől külön élek 19 éves korom óta (3 év koli, most albi a párommal), de nem egyedül és soha nem is akarok egyedül élni. Ha nem lenne párom, keresnék lakótársakat. Ettől még önálló vagyok, megcsinálom a munka rám eső részét, ellátom magam stb. Csak nem szeretek huzamosabb ideig egy üres lakásban lenni.

2023. szept. 4. 14:22
 33/44 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a klubban. Fiatal nőként mindet fel tudom mutatni mégis csak az idióta, ronda, csóró férfiak találnak meg leginkább. Mondjuk jelenleg van egy kapcsolatom, viszont az zavar hogy 10 évvel idősebb nálam de nem tart még ott hogy saját háza legyen pl..
2023. szept. 4. 15:38
 34/44 anonim ***** válasza:
51%
30. 20 éves vagy?
2023. szept. 4. 15:40
 35/44 anonim ***** válasza:
34. Nem 28 vagyok. De ez most hogy jön ide?
2023. szept. 4. 16:20
 36/44 anonim ***** válasza:
30.-as sehol nem írtam, hogy igényt tartok a sajnálatodra. Csak rávilágítottam arra, hogy ostobaságot írsz.
2023. szept. 4. 17:04
 37/44 anonim ***** válasza:

27es "Ja, Béla próbál versenyben maradni, így havi 100EFt-ot költ "táplálékkiegészítőre", gyúr, szakállat növeszt, meg tetováltatja magát, hogy hééééé, én is trendi vagyok, tessenek már észrevenni"

100k-t senki ne költsön tápkiegre hobbisportolóként, egyáltalán mire menne az el? Az

Edzéshez hasznos lehet egy fehérje, Puregoldnál már kb 7-8000ért van 1kg (30-60g-t használsz belőle egy nap) szallitassal együtt. 10-15K-t rászánsz akkor már a "jobbakbol" is válogathatsz.

Emellett ha tetszik amit a testeddel csinál, akkor vehetsz kreatint, de 10-15 000ből az is megvan 1kg. És ez már tényleg nem prioritás. Mire menne el a maradék kb 70k tápkiegre?

2023. szept. 4. 17:46
 38/44 anonim ***** válasza:
83%

37. Élelmiszermérnökként, a téma kutatójaként inkább nem rontom ezeknek a cégeknek az üzletét. Bocsánat, de én nem veszem a számba ezeket. Tényleg nem akarok ezekről itt írni, 30 évet átölelő kutatásaim vannak, sosem fogom publikálni. Ha valaki úgy gondolja szedje őket, de vállalja az egészségügyi kockázatát is.

Ezek mind többszörösen feldolgozott anyagok, milliárd dolláros biznisz. Még jó hogy egészségesnek mondja mindenki. Baráti jótanács, a vesédre fokozottan figyelj és az izületeidre. Fiatalon tudom nem számít semmi, nagyon soká leszel még 50 év feletti. A kreatin az izomszövetben tartja meg a vizet, ez sem túl egészséges, bár a fáma azt mondja hogy egészséges. A lelkük legyen rajta.

Én maradok a rostokban gazdag alapanyagokból készült ételeknél, főleg amit én termesztek. Porokat nem ajánlok fogyasztani két dolog miatt. Nincs benne rost és hidd el hiába van ráírva a dobozára bármi, fogalmad sincs mit eszel meg! Mondok még egy titkot! Az összes tömegnövelő a lehető legócskább cukorra épít, a hízlal de úgy hogy a tested éhezik. A kreatin meg megköti a vizet, ez a kombó olyan terhelés ad a vesének hogy az nem egyszerű. A fehérje porod miből van? Tudod azt? Tejsavó? Hát ez az. Kicsit mélyebben utána kellene nézni, vagy megnézni a kórházi statisztikákat. A fehérje meg gyilkolja a májat.

Oké én csak egy senki vagyok, orvosok bizonyítják hogy ezek szuper egészséges dolgok, szóval hajrá!

Boccs még valami! A feldolgozott élelmiszerein 80%-a GMO kukoricából van vagy annak valamilyen származéka. A kondisok kedvenc csemegéje a csirkemell meg tele van antibiotikummal és növekedési hormonnal, ami a csibéből 5 hét alatt vágásérett csirkét eredményez. Ezek mind benned landolnak. Érezd ezeknek a cuccoknak a kombóját, majd vetítsd előre az életed 20 év múlva.

Szinte az összes korszakos betegségeknek az oka a táplálékunk, amiről azt mondják hogy milyen egészségesek. Egy másik trükk amikor a gyártók azzal védekeznek, hogy a termékükben a káros anyagok mennyisége küszöbérték alatt van. Oké, csak az a baj, hogy egy nap akár 10-15 ilyen terméket fogyasztasz el.

Oké, zippzár a számon, nem szóltam semmit! :)

2023. szept. 4. 18:28
 39/44 anonim ***** válasza:
83%

Te jó ég, én 167cm és 53kg vagyok. Konkrétan ez csontváz alkat. 60 kilósan jobban néztem ki, csak betegség miatt lefogytam. Nem is néznek meg úgy a pasik mint régen, pedig az arcommal legalább nincs baj. De sem mellem, sem seggem nem maradt, mit is néznének? Elhiszem hogy valakinek bejön ez az alkat is, de tuti hogy nem a többségnek.

Kérdező, minden ilyen kérdés full felesleges. Te látod hogy milyen a helyzeted. Volt már az igényeidnek megfelelő barátnőd? Esetleg van olyan akivel kölcsönös a vonzalom? Akkor van esélyed. Vagy sehol senki, aki neked tetszene annak te nem? Akkor nagyok az igényeid.

2023. szept. 4. 22:28
 40/44 anonim ***** válasza:
0%
38as összevissza beszélsz ráadásul osszemosol dolgokat. Olvasd a legujabb külföldi szakirodalmat ha megy az angol, ha nem akkor fordítsd le deepl-lel.
2023. szept. 5. 03:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!