Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen igényekkel esélytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen igényekkel esélytelen hogy barátnőt találjak? (csak azt várom el amit nyújtani is tudok)

Figyelt kérdés

Ezeket az elvárásokat én is tudom nyújtani

- Ne legyen elhízva, vékony legyen

- Legyen saját autója és tudjon vezetni

- Külön lakjon ne szüleivel, egyedül önállóan

- Kedves figyelmes legyen, magabiztos, határozott legyen

2023. szept. 4. 09:42
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
2%
20. Hát mert te dömper vagy, attól a 165/52 még igencsak finom falat. Tudod, törékeny, nőies, félteni, óvni való, ahol egy férfi azt érzi hogy egy nő van mellette, nem egy John Deere traktor. Húsokban sem eszem meg a zsírosat, valahogy az nekem nem gusztusos.
2023. szept. 4. 12:41
 22/44 anonim ***** válasza:
30%
20-as kösz b.meg...
2023. szept. 4. 13:08
 23/44 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy a férfiak itt szarba vannak nézve, mikor tényleg az jőn le, még nekem szerencsétlen hülyének is, hogy csak az anorexiás, modell csajok a jók. Mert ha 60kg 165 hőz az miért dömper?
2023. szept. 4. 13:26
 24/44 anonim ***** válasza:
27%
Keressetek akkor 19 BMI-s lányokat. Magyarországon nem lesz sok belőle, de sok sikert.
2023. szept. 4. 13:28
 25/44 anonim ***** válasza:

23. hát pont ez az, hogy még mi sem vagyunk jók...

22 voltam

2023. szept. 4. 13:28
 26/44 anonim ***** válasza:
Én ezeket az elvárásokat nem értem. Hogy jön ide az autó? ami ma már egyébként nem is létkérdés, h a városban él valaki. Összetehetned a két kezed ha találnál egy csinos nőt átlag (vagy alatti) hapi létedre, hát akkor jó álmodozást.
2023. szept. 4. 13:36
 27/44 anonim ***** válasza:
0%
24. Hát pont azért kincs egy ilyen nő, és ezt ők is tudják! Vékony nő mint kategória az pavlovi reflexeket vált ki a férfiakból. Megbolondulnak értük! Mert ugye a magas, barna, feszes, sportos pasi is csak sztereotípia, mennyivel jobb Béla a 90 kilójával és 170cm magasságával! Ja, Béla próbál versenyben maradni, így havi 100EFt-ot költ "táplálékkiegészítőre", gyúr, szakállat növeszt, meg tetováltatja magát, hogy hééééé, én is trendi vagyok, tessenek már észrevenni! Ezzel szemben ha eg nő csak szimplán vékony, minden ajtó megnyílik előtte, a pasik úgy nyáladzanak hogy csíkot húznak mint a meztelen csigák.
2023. szept. 4. 13:54
 28/44 anonim ***** válasza:
78%
27. Kövezz meg, de én a tell segges melles nőket kedvelem. A pavlovi reflexekkel meg húz az állatkertbe. Mert az nem ember, hanem állat, aki nem tud uralkodni magán!
2023. szept. 4. 14:09
 29/44 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy kérdező és hány kiló? Csak mert a gyakori Shrek 170/105 el 40 kg túlsúllyal is azt hiszi magáról hogy ő átlagos alkat.

A pénzt nem említetted! Ha nincs lakásod /diplomád / sok milliós megtakaraításod és legalább havi 800 ezer nettó jövedelmed akkor semmit nem ér amit felsoroltál.

2023. szept. 4. 14:10
 30/44 anonim ***** válasza:
47%
25. Jó hát sajnálni nem foglak. A nők ugyanúgy elfogadják, hogy csak a szépség miatt kellenek.
2023. szept. 4. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!