Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen a férfiaknak igénye társkeresés terén, olyanra, hogy például a nő legyen diplomás, hogy legyen egzisztenciája, külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója, intelligens legyen?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit tennék hozzá, látva a kommenteket, hogy én pl elvégeztem a jogi egyetemet, igaz nem lettem ügyvéd, de ugye jogász igen. Az egyetem után elgondolkodtam, nem akartam egy irodában aprópénzért robotolni estig, ráadásul sok jogász személyisége engem irritált. Úgy döntöttem, hogy a szívemnek kedvesebb és 'egyszerűbb' munkát választok. Így egy menhelyen dolgozom most. Hasznosnak érzem magam, nem a nagy emberek áskálódását, pénzét mentem, hanem kiszolgáltatott, édes állatokat, akiket nem véd meg más. Valahogy a lelkem úgy érzem, hogy 'megnyugodott' itt és bár itt is sok emberi gonoszság eredményét látom, valahogy jobb ez nekem. Nőként valahogy ez a gondoskodás, segítéy megélése segített a nőiességem megélésében is. Na mindegy.

Én nem ítélek el senkit, aki pl bolti eladó. Velük is ugyanolyan tisztelettel bánok és ha ismerkednénk, az számítana, hogy milyen ember. Lehet valaki az élethez intelligens, talpraesett, ami nekem sokkal vonzóbb és fontosabb, mint 3 diploma

2023. szept. 4. 12:23
 52/57 anonim ***** válasza:
Dehát...van olyan férfi, aki elvárja: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2023. szept. 4. 12:26
 53/57 anonim ***** válasza:
0%

A diplomán kívül ezekre nekem volna igényem, de a diploma tuti kizárt!

F47.

2023. szept. 4. 14:50
 54/57 anonim ***** válasza:
100%

Általánosító buta kèrdés.

Van rá igénye a férfiaknak, csak nem mindnek. Gondolom tudod, miért nem mindnek: mert mind mások vagyunk.

2023. szept. 4. 14:57
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

51-es: ez mind szép és jó, becsülendő, de sajnos a legtöbben nem így gondolkoznak és általában az a helyzet, hogy amit mondanak a legtöbben és ahogyan cselekednek rohadtul nincs összhangban!

A legtöbb nő azt írja, hogy "á neki csak az számít, hogy a pasi rendes, megbízható, szorgalmas esetleg kellően intelligens és családközpontú legyen" ellenben mindig összejönnek a legnagyobb suttyókkal, a drogos, agresszív nagymenővel, a nagydumás, jóképű, magas, izmos sráccal stb. Érdekes módon az ilyen tipikus "macsóknak", akik egyértelműen csak kihasználják a nőket soha nincs gondjuk a csajozással. Most nem azt írom, hogy minden jóképű suttyó és minden rondább pasi normális, de azért van bőven összefüggés, hogy kik lesznek sikeresek és kik nem.

Ez az egyik a dolog, a másik ,hogy megnézve az oldalon kommentelő nőket valahogy a te állításod igencsak ritkaság számba megy. Szóval amikor ilye nválaszok jönnek ,hogy a "nyomorba nem fog szülni", meg "keres nettó 3 milliót?" és társaik, akkor azért az ember elgondolkodi, hogy mégis mik a valódi igényei a nőknek manapság.

Mert nem hiszem, hogy egy-két gyerek vállalásához milliós bevétel lenne szükséges. Szóval azt nagyon nagyon kétlem, hogy a valóságban elég lenne ha egy normális, becsületes, jó értékrenddel bíró fazon bolti eladóként is tökéletesen elég lenne...

2023. szept. 5. 11:15
 56/57 anonim ***** válasza:
55. Van gyereked?
2023. szept. 5. 14:40
 57/57 anonim ***** válasza:
55-os. Ott hibazol, hogy nem kulonbozteted meg ferfiakat a gyerekektol. A macso ferfi az nem szepen nez ki, hanem ferfiasan viselkedik. A tahosagat, meg bukosagat pedig leplezi a kezdeti idokben. Ezert van csaja. A ferfiatlan ferfinak pedig mindegy hogyan nez ki, nem lesz csaja. 30 felett pedig igenis latszik es bejatszik a kepbe, hogy ki az aki kepes csaladfo lenni, ki pedig nem. Erthetetlen, hogy meg mindig mindig ott tartasz, hogy a noknek mi kell. Basszus neked ferfikent nincs semmi elvarasod magaddal szemben? Mennyire vagy ferfias? Hol allsz a karrieredben, milyen testalkatot alakitottal ki? Ha igenytelen vagy ezekkel szemben, akkor mit varsz masoktol?
2023. szept. 5. 19:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!