Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen a férfiaknak igénye társkeresés terén, olyanra, hogy például a nő legyen diplomás, hogy legyen egzisztenciája, külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója, intelligens legyen?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
20%

"A legtöbb pasinak kb ennyi, mert csak dugni akar."

Nagyon nem igaz. Ne magadból indulj ki. Te génytelen vagy és ostoba is.

2023. szept. 3. 22:25
 42/57 anonim ***** válasza:
19%

Bizony, a 30-asnak írnám,hogy van ugyvéd ismerős,így tudom milyen ember.Ő is,haverjai is jogi téren dolgoznak.

Meg kell mondjam,hogy soha nem hittem volna,hogy mindennapi életuket ennyire átszövi a hazugság,hogy még a közvetlen családtagjaiknak is hazudnak -szinte egyfolytában.Sunyik is ráadásul,hiába a sok pénz,ház,kocsi. Maga a diploma nem ér semmit,emberi tartást nem ad, sőt soktól még el is vesz !

És van raktáros ismerős is,akinél jószívűbb,egyenesebb és kedvesebb embert nem ismertem még eddigi életemben.

2023. szept. 4. 05:14
 43/57 anonim ***** válasza:
82%
Nekem magas az IQ-m, jó pár évig könyveltem, most fodrász vagyok, mert nem érdekelt a szakma. Alapból szerettem volna fodrász lenni, de pont attól féltem, ami itt történik: hogy elítélnek, és hülyének néznek miatta. Még nem szoktam le arról, hogy ha valaki megkérdezi, mit dolgozok, ne tegyem hozzá, hogy "de azelőtt könyvelő voltam". Csak hogy ne nézzenek ostobának.
2023. szept. 4. 05:30
 44/57 anonim ***** válasza:
57%
24. Ennyi? Az a legfontosabb, hogy a férfi pénisz felálljon?
2023. szept. 4. 05:55
 45/57 anonim ***** válasza:
75%

Számomra fontos, hogy hasonló értékekkel rendelkezzen a nő is, hasonló közegben mozogjon és legyen annyira intelligens mint én, szóval tudjunk beszélgetni mindenféle támról.

Ehhez nem kell diploma meg hasonlók, egy bolti eladó is lehet tájékozott, olvashat híreket, lehet önálló véleménye, ahogy egy diplomás is lehet sötét, mint az éjszaka.

Nyilván az első helyen az áll, hogy vonzónak találjam. Viszont azt gondolom ezzel nincs gond általában...

"külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója"

Ezek számomra abszolút lényegtelen dolgok.

2023. szept. 4. 06:19
 46/57 anonim ***** válasza:
27%
Nekem csak annyi igényem van a nővel szemben, hogy elég dughatóan nézzen ki és tudjon főzni. Szerintem ezek nem nagy elvárások.
2023. szept. 4. 07:12
 47/57 anonim ***** válasza:
100%
Mert a diplomától nem lesz jobb társ belőle, az egzisztencia megteremtése a férfiak többsége szerint bármennyire is idejétmúltnak tűnik, de közös feladat, a szülőktől való különélésnek szintén nem sok szerepe van, mert a mai világban már nem az életrevalóságot mutatja, hanem hogy a családja valahogy ki tudta-e nyögni anyagilag vagy sem, a jogosítvány megléte pedig helyfüggő, vidéken szükségesebb, míg nagyvárosban kevésbé. Az intelligencia pedig olyan szinten fontos, hogy kb. azonos szinten legyen a férfival. De ez is olyan, mint a "rendes, kedves" férfiak és a "kedves, aranyos" nők. Akik ezt hangoztatják magukról és erényüknek tartják, azokra rendszerint nem igazán jellemző.
2023. szept. 4. 08:07
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
Nos én férfi vagyok és a diplomát leszámítva, pontosan ezek az igényeim, de kiegészítem még a normális szülői háttérrel, mert mégegy lelkibeteget az alkoholista szülei okozta sebekkel, nem akarok pátyolgatni
2023. szept. 4. 08:14
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

40

Dehogynem... Itt minden suttyó proli maga a megtestesült tiszta értelem és sugárzó szeretet, a diplomások meg mind gonosz, ostoba népség. Nem tudtad? Ez a gyakori...

2023. szept. 4. 10:53
 50/57 anonim ***** válasza:
85%

42

Igen, diolomás, tanult ember csak jó lehet, csóró meg csak rendes...

2023. szept. 4. 11:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!