Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen a férfiaknak igénye társkeresés terén, olyanra, hogy például a nő legyen diplomás, hogy legyen egzisztenciája, külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója, intelligens legyen?
"A legtöbb pasinak kb ennyi, mert csak dugni akar."
Nagyon nem igaz. Ne magadból indulj ki. Te génytelen vagy és ostoba is.
Bizony, a 30-asnak írnám,hogy van ugyvéd ismerős,így tudom milyen ember.Ő is,haverjai is jogi téren dolgoznak.
Meg kell mondjam,hogy soha nem hittem volna,hogy mindennapi életuket ennyire átszövi a hazugság,hogy még a közvetlen családtagjaiknak is hazudnak -szinte egyfolytában.Sunyik is ráadásul,hiába a sok pénz,ház,kocsi. Maga a diploma nem ér semmit,emberi tartást nem ad, sőt soktól még el is vesz !
És van raktáros ismerős is,akinél jószívűbb,egyenesebb és kedvesebb embert nem ismertem még eddigi életemben.
Számomra fontos, hogy hasonló értékekkel rendelkezzen a nő is, hasonló közegben mozogjon és legyen annyira intelligens mint én, szóval tudjunk beszélgetni mindenféle támról.
Ehhez nem kell diploma meg hasonlók, egy bolti eladó is lehet tájékozott, olvashat híreket, lehet önálló véleménye, ahogy egy diplomás is lehet sötét, mint az éjszaka.
Nyilván az első helyen az áll, hogy vonzónak találjam. Viszont azt gondolom ezzel nincs gond általában...
"külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója"
Ezek számomra abszolút lényegtelen dolgok.
40
Dehogynem... Itt minden suttyó proli maga a megtestesült tiszta értelem és sugárzó szeretet, a diplomások meg mind gonosz, ostoba népség. Nem tudtad? Ez a gyakori...
42
Igen, diolomás, tanult ember csak jó lehet, csóró meg csak rendes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!