Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen a férfiaknak igénye társkeresés terén, olyanra, hogy például a nő legyen diplomás, hogy legyen egzisztenciája, külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója, intelligens legyen?
"az ösztönök nem változnak olyan gyorsan"
Ösztönök soha nem változnak, ettől ösztönök. A biztonsághoz vonzódás nem ösztön, mert akkor mindenkiben meglenne, illetve érzelmi biztonság is létezik, nem csak a mocskos anyagiak.
Normális férfiaknál azért van egy szint, amit meg kell ugrani ahhoz, hogy ránézzen egy nőre vagy komolyabbat akarjon tőle.
Aztán van az a réteg (itt elég sokan vannak), akiknek aztán minden mindegy, csak nő legyen.
Én diplomás férfiként nem ragaszkodtam a diplomás nőhöz, de elvártam, hogy ne egy 4 általánossal rendelkező ostoba, vihogó p.csa legyen, akivel sehol nem lehet megjelenni, mert ha kinyitja a száját akkor ég a pofám miatta.
Azt, hogy legyen célja, normális munkahelye, igénye a fejlődésre (minden téren) elvártam, mert magamhoz hasonló gondolkodású és értékrendű nőt kerestem.
Elvártam, hogy jó humorú, intelligens nő legyen, aki igényes, fontos neki a sport és kb ugyanazok a hobbijai mint nekem. Na meg persze (lehet tagadni, de így van) fontos a külső is.
Szerencsém volt, mert találtam ilyen nőt és el is vettem feleségül. :D
Hiába olvasni itt a Gyakorin, hogy a legtöbb férfi semmilyen igényekkel és elvárásokkal nem rendelkezik csak nő legyen, ez baromira nem igaz. Legalábbis a baráti/családi és munkahelyi körökben nem ezt látom. :D
A Gyakori egy másik bolygó.
12
Veled nem állnak szóba, mert nem az a szint vagy.
Már hogyne lennének igények? Legyen szűk puncia, feszes melle, szeressen szopni, legyen vad a szexben.
A legtöbb pasinak kb ennyi, mert csak dugni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!