Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen a férfiaknak igénye társkeresés terén, olyanra, hogy például a nő legyen diplomás, hogy legyen egzisztenciája, külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója, intelligens legyen?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
58%

"az ösztönök nem változnak olyan gyorsan"

Ösztönök soha nem változnak, ettől ösztönök. A biztonsághoz vonzódás nem ösztön, mert akkor mindenkiben meglenne, illetve érzelmi biztonság is létezik, nem csak a mocskos anyagiak.

2023. szept. 3. 20:40
 12/57 anonim ***** válasza:
3%
Ilyen nő ritka.
2023. szept. 3. 20:44
 13/57 anonim ***** válasza:
69%
Nem ritka, csak soha nem kerestél ilyet. Nem látsz a fenekeken túl.
2023. szept. 3. 20:47
 14/57 anonim ***** válasza:
18%
De ritka. Ezen az oldalon egy sincs .
2023. szept. 3. 20:49
 15/57 LuckyLevi ***** válasza:
10%
#11 Nem vagyok biológus. De szerintem emberi és állati ösztönök nem ugyanazok. Persze elfogadom, hogy ez nem ösztön. Viszont nem is tudatos döntés. Akkor világosíts fel hogy nevezzem és ezentúl így fogom.
2023. szept. 3. 20:50
 16/57 anonim ***** válasza:
76%

Normális férfiaknál azért van egy szint, amit meg kell ugrani ahhoz, hogy ránézzen egy nőre vagy komolyabbat akarjon tőle.

Aztán van az a réteg (itt elég sokan vannak), akiknek aztán minden mindegy, csak nő legyen.

Én diplomás férfiként nem ragaszkodtam a diplomás nőhöz, de elvártam, hogy ne egy 4 általánossal rendelkező ostoba, vihogó p.csa legyen, akivel sehol nem lehet megjelenni, mert ha kinyitja a száját akkor ég a pofám miatta.

Azt, hogy legyen célja, normális munkahelye, igénye a fejlődésre (minden téren) elvártam, mert magamhoz hasonló gondolkodású és értékrendű nőt kerestem.

Elvártam, hogy jó humorú, intelligens nő legyen, aki igényes, fontos neki a sport és kb ugyanazok a hobbijai mint nekem. Na meg persze (lehet tagadni, de így van) fontos a külső is.

Szerencsém volt, mert találtam ilyen nőt és el is vettem feleségül. :D

Hiába olvasni itt a Gyakorin, hogy a legtöbb férfi semmilyen igényekkel és elvárásokkal nem rendelkezik csak nő legyen, ez baromira nem igaz. Legalábbis a baráti/családi és munkahelyi körökben nem ezt látom. :D

A Gyakori egy másik bolygó.

2023. szept. 3. 20:51
 17/57 anonim ***** válasza:
75%
Vannak ferfiak, akinel az elso prioritas a szexrabszolga, a masodik pedig a konyhatunder. Tobb elvarasuk nincs is. Egy normalis lelkuletu ferfi, aki elert egy szintet, az viszont mar igenis keresni fogja a tarsat, neki nem eleg egy rabszolga. szoval egy ujabb altalanosito kerdes, kisarkitva egyetlen tenyezore, amitol mar eleve hazugsag a kerdes is.
2023. szept. 3. 20:52
 18/57 anonim ***** válasza:
66%
Van, akinek van.
2023. szept. 3. 20:52
 19/57 anonim ***** válasza:
74%

12

Veled nem állnak szóba, mert nem az a szint vagy.

2023. szept. 3. 20:53
 20/57 anonim ***** válasza:
7%

Már hogyne lennének igények? Legyen szűk puncia, feszes melle, szeressen szopni, legyen vad a szexben.

A legtöbb pasinak kb ennyi, mert csak dugni akar.

2023. szept. 3. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!