Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen a férfiaknak igénye társkeresés terén, olyanra, hogy például a nő legyen diplomás, hogy legyen egzisztenciája, külön lakjon önállóan, tudjon vezetni legyen autója, intelligens legyen?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 19:48
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
43%

A jó pasiknak vannak igényei, a söpredéknek meg elég egy kerek fenék.

De megnyugtatlak, hogy az orvos, jogász, mérnök, pénzügyes ismerőseimnek ugyanolyan magas státuszú, tanult, művelt, sikeres felesége van.

A férgese meg kit érdekel?

2023. szept. 3. 21:05
 22/57 anonim ***** válasza:
46%

Kedves Kérdező!

Azért, mert ezek a tulajdonságok általában a nőknek fontosak. Minden amit felsoroltál olyan dolog, ami szinte mindig csak a nőket érdekli.

Legyen diplomás - mérheted ebben az intelligenciát, műveltséget meg lehet sarkos példákkal jönni, de aki csak ezt nézi, az még így is jó eséllyel találhat egy kretént. Ez önmagában nem fokmérője semminek. Van 1-2 "én magasabb kaszthoz tartozom" tévképzetes diplomás férfi aki elvárja, de szerintem a többség nem.

Legyen egzisztenciája/saját lakás - szerintem ezt a nők közül is csak az várhatja el jogosan, akinek szintén van. Aki nőként a készbe akar beleülni, azt okkal nevezhetik aranyásónak. Meg aztán, ha mindkettőnek van saját lakása mondjuk és ragaszkodnak a függetlenségükhöz... akkor hová vezet a dolog?

Tudjon vezetni/legyen autója - sok nőtől hallottam, hogy fél a vezetéstől, rossz a szem-kéz koordinációja, stb. Általában azok várják ezt el, akik maguk nem kompetensek ebben. Míg van rengeteg nő, aki tök ügyesen vezet. Szerintem őket kevésbé érdekli.

Férfiaknál szerintem ritkább, hogy valaki nem mer/akar vezetni. Szerintem aki ezt elvárja, az a saját hiányosságai miatt teszi. Persze nem biztos.

Aki viszont elvárja az autót is, az szerintem megint az aki a készbe akar beleülni.

Intelligens legyen - na ez érdekes témakör. A kollégáimmal beszélgetve rájöttem, hogy sok férfi egyszerűen kisebbrendűségi komplexussal küzd egy okos nő mellett. Egy intelligens nőt nehezebb elnyomni, dirigálni neki. Ezért ez nem hogy nem elvárás, hanem inkább hátrány egy szint fölött sok férfinál. Jómagam épp másként látom. Nekem itt van az igazi elvárás! Legyen intelligens, IQ és EQ egyaránt. Hozott pl a sors össze olyan nővel is, akinél az IQ-val nem volt baj, de az EQ az szinte nem is létezett nála... és ez brutál kiábrándító.

Ez megintcsak olyan, hogy... nincs olyan, hogy a "férfiak ilyenek meg olyanok".

Egyének vannak, a saját elvárásaikkal.

Szerintem amúgy átlagosan elmondható, hogy egy férfi társat szeretne maga mellé, akire számíthat, akivel szeretik egymást, kölcsönös a vonzalom. Nálam fontos, hogy szellemileg egy síkon legyünk. Ez meg nem iskolázottság függvénye.

Ismerkedtem már sokféle nővel. Volt, aki két összefüggő mondatot nem tudott leírni, tőszavakban kommunikált, alig kérdezett. Volt olyan is, aki alig bírt helyesen írni. Ezek nagyon lohasztóak. Nálam az ilyenek labdába sem rúgnak.

Szóval de, vannak a férfiaknak is elvárásaik. Csak magamból kiindulva, én nem egy tételes listával indulok neki a társkeresésnek, mivel nem a közértbe megyek...

32/F

2023. szept. 3. 21:11
 23/57 anonim ***** válasza:
84%
Én nő vagyok, az intelligencián kívül ezek közül én semmit nem VÁROK EL.Jó ha van, de nem elvárás.Nem ezen múlik egy kapcsolat.A kocsijával meg a jogosítványával úgy sem tudom magam megértetni, nem az fog engem szeretni, társam lenni.
2023. szept. 3. 21:17
 24/57 anonim ***** válasza:
48%

#4 Mert arra nem áll fel a farka egy férfinek sem, ha a slusszkulcsodat pörgeted az ujjaid körül, meg a diplomáddal legyezgeted magadat, miközben olyan ronda vagy, hogy a szén feljön a bányából, mikor te lemész.

Nem arról van szó, hogy egy nőnek a külsején kívül semmi nem számít. De igenis a férfiak többségének hamarabb kellene egy Palvin Barbi külsejű nő, aki mondjuk "csak" egy kisgyermeknevelő, mint teszem azt Müller Cecília, aki ugyan híres-neves és orvos, de egy bányarém öregasszony.

2023. szept. 3. 21:23
 25/57 anonim ***** válasza:
36%

Egy részüknek van...

A másik részüknek pont hogy arra van igényük, hogy hozzájuk képest a lehető legtöbb területen legyen kevesebb a nő, hiszen az ego boost + minél jobban rájuk kell hagyatkoznia egy nőnek, annál inkább birtokolják azt a nőt.

Ezért van az hogy egy csomó viszonylag normál, átlag élettel rendelkező férfi (nem a lecsúszottak) büszkén hangoztatják hogy oooh a nőkkel ellentétben ők nem felszínesek!! nekik nem kell az, hogy egy nőnek legyen barmije is,felőül aztán dolgozhat a mekiben is, ők akkor is tudnák szeretni!! Aztán ugyanezek a férfiak felszínes, rideg karrierista pcsának tartják a sikeres nőket, akiknek van pénzük utazgatni, van pénzük házra, van pénzük jó kocsira, hiszen azt nem lehet úgy birtokolni, sőt, versenyezni is kell vele.

Ne hidd el, amikor azt mondják a férfiak, hogy nekik nem számít, hogy milyen van egy nőnek. Másképp számít, mint a nőknek, de attól még számít :)

2023. szept. 3. 21:30
 26/57 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem egy albérletben lakó bolti eladó aki BKV val jár lehet ugyanolyan intelligens, kedves, humoros, mint egy 40 millás kocsiban pöffeszkedő rózsabombi ügyvédnő.
2023. szept. 3. 21:30
 27/57 anonim ***** válasza:
12%

26 Na ezen nevettem egy jó. XD

Ha intelligens lenne, eleve nem egy dohányboltban dolgozna... XD

2023. szept. 3. 21:38
 28/57 anonim ***** válasza:
65%
#27 Nem csak a trafikokban vannak eladók.Na meg nem tudhatod azt sem, hogy ki miért dolgozik éppen ott, ahol.
2023. szept. 3. 21:40
 29/57 anonim ***** válasza:
73%

27

A párom takarítónő volt amikor megismertem 7 éve.

Azóta elvégzett egy egyetemet, most egy mulinál csoportvezető.

2023. szept. 3. 21:42
 30/57 anonim ***** válasza:
31%

28

De azért lehet következtetni erre-arra... És nem, egy random bolti eladó aligha értelmesebb, mint egy ügyvéd, aki elvégezte az 5 éves jogi egyetemet, letette az államvizsgát, írt és megvédett egy szakdolgozatot, éveken át bojtárkodott majd abszolválta az ügyvédi kamarai vizsgát és praktizálni kezdett. Nem, nem hinném, hogy egy szinten van egy elárusítóval, akkor sem, ha a párás tekintetű Gyakoris széplelkek ezt akarják hinni.

2023. szept. 3. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!