Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudatositsam hogy ő nem az ex es ne csalódjak majd?
Van egy pasi a neten külsőre mint az exem, laza jófej mint az exem, sokat ír hív keres mint az exem, kékszemu tetovalt 190 es mint az exem, szereti a fegyvereket mint az exem, szeretné azt velem szabadidőben mint az exem.
De tudom ha meglátom majd beszẁlek vele más a szókincse hangja stílus lehet neki jókocsija sincs, vagy kiderul hogy öregebb dagadt nem olyan mint a képen, vagy nem tudok majd vele egy húron lenni nem vicces nem tud reagálni méla vagy nyomi vagy papucs, rengeteg esélyes az hogy bőven alatta van.
Es akkor csalódom.
Eddig csak rosszabbakat találtam a volt párjaimnál.
Ő az első aki valahol megfogott tetszik.
Es félek attol hogy ebbol aztán sírás lesz
"hogy még öltözni se tud meg beszélni sem vki, "
Nos, kislány te meg írni sem tudsz.
20# azért mert a sok selejt közt végre van aki neten meg tudott fogni.
21# en legalább nem írok olyanokat hogy teccel vagy lessssz, meg a többi gyöngyszem a netről. Es tudom azt is mi a különbség a helyesírás es mobilíras közt. Amit sokan nem.
"Hogy tudatositsam hogy ő nem az ex es ne csalódjak majd?"
Lépj túl az exen elsősorban, ha úgymond végeztél vele, akkor ismerkedj. Egyébként nem tudom mitől félsz ennyire, mert az éremnek két oldala van, nyugodtan lehet hogy te nem fogsz tetszeni a másiknak míg neked simán be fog jönni. Kapcsolatfüggő vagy kérdező? ^^
Lemondom szerintem. Rágörcsöltem.
Eddig én mindenkinek tetszettem ettöp nem tartok.
Köszöntem.
Volt olyan is pl hogy nem volt a telomon billentyűzár es beirt egy rakat random karaktert a telom a gyk-ra akkor is kaptam a fenyegtő üzeneteket a gyk-tól.
Meg sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!