Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudatosítsam vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudatosítsam vele, hogy már nem érdekel, de legfőbként úgy, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés
Adott egy srác, aki kedves, aranyos meg szorgalmas, viszont semmi mást nem látok benne ezen kívül. Háromszor találkoztam vele, de sehogy se mozgatott meg. Azt hittem lesz valami később, ha tovább beszélgetünk, de nincs belőle semmi. Sajnos elhúztam ezt az egészet fél évre, mert azt hittem lehetnénk barátok, de mivel ő többet lát bele a dologba szerintem ez esélytelen. Ami a legrosszabb, hogy egy koncertre jegyeket vett kettőnknek, amire nekem eszem ágába se lenne elmenni, de most attól félek, ha lemondom azt is és egyenesen visszautasítom, akkor összetörik. Túlzottan lelkizős típus :( Van bármi, amivel el tudom érni azt, hogy ennek az egészek ne legyen rossz vége?

2020. jan. 5. 01:26
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Érkezz a randira a "menő férfival" aki viszont "megmozgat" úgy is. Az majd jól leszotyizza és elveszi a srác jegyét magának, odadob egy százast "vegyél rajta nyalókát HAHAHA" felkiáltással és aztán ti be, csávó a francba el.
2020. jan. 5. 01:28
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Ezzel csesszük el lányok mindig. Hogy azt hisszük meg lehet ezt úszni fájdalom okozás nélkül és vagy az lesz, hogy elhúzódik a semmi és megkapod hogy hülyíted, vagy hirtelen robban ki a dolog és bunkónak vagy kikiáltva. Finoman lehet jelzéseket adni, hogy nem tervezel mást vele vagy hangsúlyozd hogy mint barátot nagyon kedveled.
2020. jan. 5. 01:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Bárhogy kanyarítod a végét, kb. ugyan az lesz a vége...egy férfinek a visszautasítás az visszautasítás. Azért mi tudjuk nagyon jól, hogy ha szépen, kedvesen mondod, vagy csúnyán lekoptatod, ugyan az lesz a hatása: soha nem lesztek egy pár már. Ennyi.
2020. jan. 5. 01:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Próbálok finoman jelzéseket adni, de úgy tűnik ő túl sokat lát bele még úgy is, hogy négy hónapja nem is láttam.
2020. jan. 5. 01:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell fél évig húzni ezt?

Ha már eddig húztad az agyát, ha nem is teljesen direkt, akkor mond el neki nem lesz ebből semmi... Jobb az őszinteség, mint a kegyes hazugság.

2020. jan. 5. 02:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem veszi a finom jelzéseket, pláne, ha szándékosan figyelmen kívül hagyja, meg kell neki mondani, hogy neked mint férfi, ő sosem fog bejönni. Ezen felül meg addig nem kell "barátkozni", amíg ezt le nem tisztázod vele napnál világosabban.
2020. jan. 5. 04:35
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Minél tovább húzod, neki annál rosszabb lesz. Értem a jószándékot, de sajnos nem lehet mindent fájdalmak nélkül megúszni! Amit tehetsz az az, hogy őszintén elmondod neki az érzéseidet.
2020. jan. 5. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal rosszabb lesz neki, ha elhúzod. Meg neked is. Szépen tisztázzátok, túl fogja élni.
2020. jan. 5. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:
84%

Oké valaki fel világosítana a jelzésekről?Mik a bejövök jelzések?és mik a kopj le jelzések?Pl randin mennie kell de mondja ,hogy szeretne folytatást.(nálam ez lekoptatást jelent így megy is a levesbe..)

Amúgy ezt az egész jelzős dolgot nem értem...Elég lenne megmondani neki két mondatban azt csá.

2020. jan. 6. 05:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Azóta megbeszéltem vele és úgy tűnik jól fogadta a dolgot.
2020. jan. 14. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!