Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudatositsam hogy ő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudatositsam hogy ő nem az ex es ne csalódjak majd?

Figyelt kérdés

Van egy pasi a neten külsőre mint az exem, laza jófej mint az exem, sokat ír hív keres mint az exem, kékszemu tetovalt 190 es mint az exem, szereti a fegyvereket mint az exem, szeretné azt velem szabadidőben mint az exem.

De tudom ha meglátom majd beszẁlek vele más a szókincse hangja stílus lehet neki jókocsija sincs, vagy kiderul hogy öregebb dagadt nem olyan mint a képen, vagy nem tudok majd vele egy húron lenni nem vicces nem tud reagálni méla vagy nyomi vagy papucs, rengeteg esélyes az hogy bőven alatta van.

Es akkor csalódom.

Eddig csak rosszabbakat találtam a volt párjaimnál.

Ő az első aki valahol megfogott tetszik.

Es félek attol hogy ebbol aztán sírás lesz

#selejt pasik
2023. szept. 3. 10:50
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagyon rossz úton jársz ha az exedet szeretnéd másban viszont látni. Először helyre kéne tenned magadba a dolgokat és utána ismerkedni,ezt a legjobb szandekkal mondom. Senki de senki nem lesz olyan mint az exed mert mindenki egyszeri es megismételhetetlen
2023. szept. 3. 11:38
 12/33 A kérdező kommentje:

Nem is lesz egy kamionos meg a többi selejt etalon soha.

Azran meg az lenne hogy en választottam ugye?

Tarskeresésnél meg: nem válogass.

Amugy exem betegesen féltékeny.

Most ahogy írkálok vele ugy megcsillan hogy ő se különb teljesen. Már megmutatkoznak a birtoklás jelei nála is. Célozgat.

El se tudok a volt paromtól igy vonatkoztatni.

Sorban egykaptafák.

Magas helyesek kékszeműek, dominánsak, tudnak, szocializáltak sikeresek.

De nem fog kelleni egy kamionos vagy foglalt vagy 160 as vagy nyomi papucs soha akármennyire akartok rábeszélni.

Sajnos tele vagyok reményekkel afelé akivel ismerkedek. Igy hatalmas a kockázat hogy akkorát fogok csalódni mint a huzat.

2023. szept. 3. 11:39
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem akar rabeszelni semmire, azt csinálsz, amit akarsz.
2023. szept. 3. 11:44
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy egy igazán egyszerű lélek vagy, vagy troll. Egyelőre nem tudom eldönteni, de a troll felé dől a mérleg.

Senki nem mondta, hogy ne a 190 magas helyi adonisz legyen akit keresel,csak ne az exedet keresd, hanem az adott embert igyekezz megismerni. Mert egyrészt nem fer a másikkal szemben, ha nem is őt akarod, hanem csak egy másolatot az előzőből, másrészt így valóban pofára fogsz esni.

2023. szept. 3. 11:48
 15/33 A kérdező kommentje:

De ott a 9 és 10 is.

Ne az exem idealizáljam.

De én nem akarok egy nyomival foglalkozni.

Az exek egy szint, egy léc.

Minimum hasonlók vagy jobbak kellenek.

Kamionosok foglaltak makogók nyomik papucsok fejre esett idióták meg nem.

Szint alá nem megyek le.

Es most van aki úgy néz ki eléri azt, hogy ő normális helyes szocializálz sikeres, ami nekem kell.

Aztán randin jön a pofára esés.

Ettől rettegek.

2023. szept. 3. 11:48
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne randizz. Most komolyan, neked mi bajod van?
2023. szept. 3. 11:52
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez ilyen. Ne ismerkedj, akkor nem esel pofára.

Eleve nem értem, hogy lehet beleélni magad valamibe, az előtt, hogy bármit tudnál a pasiról. Ha nem kezdesz el rózsaszín tündérálmot szőni arról, hogy milyen szupi jó lesz és milyen tündibündi babáitok lesznek azelőtt, hogy fogalmad lenne róla, ki ő, akkor nincsmiben csalódni.

2023. szept. 3. 11:54
 18/33 A kérdező kommentje:
Társkeresés a témakör.
2023. szept. 3. 11:55
 19/33 A kérdező kommentje:
Most mondjam le hogy ne hari félek hogy csalódom benned hogy egy utolsó senki vagy a valóságban?
2023. szept. 3. 11:56
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyenek látatlanban elvarasaid, akkor nem fogsz csalódni. Minek eléd bele magad valamibe, ami még nincs is.
2023. szept. 3. 11:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!