Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy munkatársban tudatositani,hogy nem csak a barátja akarok lenni? (Anélkül, h tolakodó lennék)
Van egy munkatársam, akivel az elmult idoszakban sokat kellett egyutt dolgoznom egy projekt miatt. Nagyon szimpatikus lett az illető. Megtetszett a temperamentuma, a gondolkodasa. Kapcsolatban voltam es ez ido alatt megprobáltam elnyomni magamban az érzéseket. Most egyedulálló lettem. A munkatársam is egyedulallo.
Ő többször jelezte még regebben,hogy nem szeretne kapcsolatot, munkatárssal nem kezdene stb. Viszont sokat keressük egymás tarsaságát, barátkozós fajta.
Többen megjegyezték a környezetünkben, h furcsa a "kapcsolatunk".
A közvetlen egyutt dolgozás megszünt, de azota is rendszeresen keressük egymás társaságat.
7 évvel fiatalabb nálam. Ő 25, én 32 éves nő vagyok.
Szeretném, ha meglatná a Nőt bennem nem csak a baratot. Vagy vhogy megtudni hanyadán allunk vagy lehetne e tobb a dologbol.
De sosem vtam jó a flörtölesben, erzelmek kinyilvanitasaban.
És ingovanyos a talaj a közös munkahely miatt.
Sehogy. Se kapcsolatot nem akar, se munkatársat.
Hagyd szépen békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!