Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelmes lenni, miért nem akarok senkivel sem kapcoslatot?

Figyelt kérdés

Miért? Kétségbe vagyok esve! Elméletben nagyon vágyom egy párra, családra, de gyakorlatban nem megy.

Senkibe sem szeretek bele és senki sem szimpi. Pár randinál nem jutok tovább.

23 éves leszek januárban. Nő/lány vagyok.

Ismerősöknek már mind van párja, sokan együtt is élnek, egy helyen baba is van. Én is annyira vágyok ezekre.

Ismerkedek is aktívan, de nem megy. Olyan erőltetettnek érzem. Viszont abban meg nem hiszek, hogy csak úgy összefutunk....

2021. szept. 16. 16:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ennyi infó alapján csak tippelni tudunk. Vsz vmely gyerekkori berögződés lehet a háttérben.
2021. szept. 16. 16:13
 2/15 A kérdező kommentje:

Amúgy azt kihagytam, hogy szerelm nélkül nem tudnék kapcsolatba lépni...vagy legalább szimpátia ha lenne.

Ha külsőre tetszik is az adott egyén, amint megismerem őket kiábrándulok.

2021. szept. 16. 16:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Van visszatérő mintázat abban, h a randipartnereid mely személyiségvonásából/viselkedési formájából/akármilyéből ábrándulsz ki?
2021. szept. 16. 16:32
 4/15 A kérdező kommentje:

Nincs. Inkább azt tudnám mondani, hogy egyikük sem hasonlított rám.

Otthonülős (de most randizni kijáro), introvertált vagyok, nyelveket szeretek tanulni, szeretek viccelődni.

Általában a fő gond az volt, hogy teljesen más volt a szociális igényük és hogy pár randipartnerem kissé fellengzősnek tűnt. Minél egyszerűbb srácot keresek természetre. Legyen szerény, egyszerű, humoros. És persze érdekeljem én is őt. Azt is utálom ha a szavamba vágnak, vagy meg sem hallgatják amit mondok és csak magukról beszélnek. Ilyen is volt sok. Külsőről kikötést nem tudok adni, vagy tetszik, vagy nem...

2021. szept. 16. 16:41
 5/15 anonim ***** válasza:
Mit teszel azért, hogy a célcsoportod tagjai észrevegyenek?
2021. szept. 16. 17:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Ismerkedek...voltam már tinder randin, más társkeresős randin, barátok is bemutattak már 2 srácnak. Nem tudom, hogyan kell pont egy célcsoportot megcélozni.
2021. szept. 16. 18:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Mely társaságokba jársz (munkahely, suli, hobbitevékenységek)? Amilyen embereket keresel, azok -valószínűsíthetően- hova járnak? A kettőnek van közös metszete?
2021. szept. 16. 18:28
 8/15 A kérdező kommentje:

Idén kezdtem dolgozni. Többnyire nőkkel dolgozom együtt, nagy barátságok ki sem alakultak a munkahelyemen.

Előtte esti gimibe jártam, majd okj képzésre. Itt sem szövődtek hű de nagy barátságaim.

Van 3-4 barátnőm akikkel járok ide-oda. Ők is változó körökben mozognak.

2021. szept. 16. 18:38
 9/15 anonim ***** válasza:

Hobbitevékenység? Szabadidő? Sport? Klubok?

És jeleket küldesz-e egyáltalán valaki felé?

2021. szept. 16. 18:39
 10/15 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy nem tudok jeleket küldeni, mert senki sem fog meg. Ilyen véletlen találkozásom még nem is volt. Mondom, csak megtervezett randi, de őket sem éreztem igazinak.

Régen lovagoltam, de ezt elhagytam. Szabadidőmben inkább rajzolok és kézműveskedek.

2021. szept. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!