Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibuknátok ha nyíltan közölné hogy már nem szerelmes?
Tudom, nyílt titok, hogy x idő után a házasságban élők már nem szerelmesek egymásba, csak szeretik egymást. Megkérdeztem ma a férjemet, hogy szerelmes-e belém, erre azt a választ kaptam, hogy hát nem annyira mint régen… összeszorult a szívem, annyira rosszul esett 🥺
Mondtam neki, hogy dolgozzunk ezen akkor, annyit válaszolj, hogy jó. Túl reagáltam?
Innen szép győzni...
Komolyra fordítva, ez már a vég kezdete. Persze megpróbálhatjátok menteni a menthetőt, bár szerintem erőltetett menet lesz.
Ne tegyél fel olyan kérdést, amire nem akarod tudni a választ! Ráadásul még diplomatikusan is fogalmazott.
#3: te meg mi a bánatról beszélsz? Minden kapcsolatban elmúlik a szerelem, ez teljesen normális.
Jobb lett volna ha nem érdeklődsz. Neked rosszul esett ő meg fel sem fogta hogy megbántott. Te majd dolgozol rajt őt meg idegesíted vele, mert neki így jó.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!