Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kibuknátok ha nyíltan közölné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibuknátok ha nyíltan közölné hogy már nem szerelmes?

Figyelt kérdés

Tudom, nyílt titok, hogy x idő után a házasságban élők már nem szerelmesek egymásba, csak szeretik egymást. Megkérdeztem ma a férjemet, hogy szerelmes-e belém, erre azt a választ kaptam, hogy hát nem annyira mint régen… összeszorult a szívem, annyira rosszul esett 🥺

Mondtam neki, hogy dolgozzunk ezen akkor, annyit válaszolj, hogy jó. Túl reagáltam?

2021. szept. 14. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Te mennyire szereted őt?
2021. szept. 14. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
22%

Innen szép győzni...

Komolyra fordítva, ez már a vég kezdete. Persze megpróbálhatjátok menteni a menthetőt, bár szerintem erőltetett menet lesz.

2021. szept. 14. 21:13
 3/14 anonim ***** válasza:
74%

Ne tegyél fel olyan kérdést, amire nem akarod tudni a választ! Ráadásul még diplomatikusan is fogalmazott.

#3: te meg mi a bánatról beszélsz? Minden kapcsolatban elmúlik a szerelem, ez teljesen normális.

2021. szept. 14. 21:16
 4/14 anonim ***** válasza:
43%

Jobb lett volna ha nem érdeklődsz. Neked rosszul esett ő meg fel sem fogta hogy megbántott. Te majd dolgozol rajt őt meg idegesíted vele, mert neki így jó.

N

2021. szept. 14. 21:17
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
Pedig 100% hogy nem szerelmes és ezen úgyis lehet változtatni, a szerelem idővel elmúlik 🤷🏼‍♂️
2021. szept. 14. 21:21
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
"úgysem" #6
2021. szept. 14. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Hány éve vagytok házasok/hány éve vagytok együtt? Miért kérdezted ezt meg tőle? Te szerelmes vagy még bele?
2021. szept. 14. 21:49
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
A lényeg, hogy szeret-e. Először biztos kibuknék, de aztán átgondolnám, hogy szerelmesnek már én sem vagyok szerelmes. Inkább szeretem. Mélyen. Ha ez sincs nála, akkor van gond. Aztán persze időszakosan vannak szerelmes fellángolások is, de ezek inkább csak hullámokban jönnek.
2021. szept. 14. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem egy idő után átalakul szeretetté. Évek után már nyilván nem úgy szereti az ember a másikat mint a legelején. Én is kérdeztem már a páromat, azt mondta akkor, hogy szerelmes, de már nem úgy mint az elején az "udvarlós" időben. Én ezen nem sértődtem meg, ez természetes dolog.
2021. szept. 14. 22:35
 10/14 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy itt dől el ki miért szereti ezt a férfi nő dolgot.
2021. szept. 14. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!