Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, és ez baj, mit tegyek?
Van a munkahelyem egy férfi, aki hónapokig környékezett, finoman udvarolt. Későn kapcsoltam csak, hogy valószínűleg mi lehet a helyzet, addig kollegális viszonyban voltam vele. Most viszont beleszerettem. Sok közös van bennünk, nagyon is szerethető. Csak már ő visszavett, néhány mosolyon és kedves szón kívül nincs más. Sokszor kerül. A kollegális viszony megmaradt.
A helyzetet bonyolítja, hogy kezdettől fogva mindkettőnknek van párunk. Nem tudom, hogy most mit gondolhat, és azt sem, hogy hogy felejtsem el. Csak egyet tudok biztosan, hogy el kell felejtenem.
Ebben az a probléma, hogy van neki is és neked is párod.
Visszavett. De ha nem vett volna vissza lehetett volna bármi köztetek? Mert ha nem csaljátok meg a párjaitokat és nem is szakít egyikteksem, igazából nem is baj, hogy visszavett.
Túl jutott rajtad vagy talált mást akinek csaphatja a szelet, vagy átgondolta, hogy nem akar belebonyolódani mégsem egy ilyen dologba.
Ne gondolkodj rajta. Gondold el, hogy így megmenekültél egy rossz helyzettől amit magadnak generáltál volna és így senkit sem bántasz meg, mert nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!