Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Adnál esélyt olyannak, akiben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adnál esélyt olyannak, akiben évekkel ezelőtt titokban szerelmes voltál?

Figyelt kérdés

2021. szept. 9. 23:00
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Kérdés, hogy ő miért nem akart velem lenni... Leírod a sztorit?

Amúgy nem hiszem. Úgy érezném, hogy én vagyok a pótlék, aki régen nem volt jó, most viszont valami ok miatt jó lett.

2021. szept. 9. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert jelenleg is egyedül vagyok.
2021. szept. 9. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam 2 éve, és most is vele vagyok. Előtte 5 évvel sokat beszélgettünk, részemről több is volt mint csak chatelgetés, de mikor felvetettem, hogy lehetne esetleg több, akkor kizárt az életéből, mivel én kapcsolatban voltam, és ő nem akart válóok lenni.
2021. szept. 9. 23:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, mindig túl későn szoktak esélyt kérni. Amikor már másba vagyok titokban szerelmes😂Így nem.
2021. szept. 9. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Engem nemrégiben bejelölt egy férfi, akivel évfolyamtársak voltunk, és teljesen belé voltam esve. Lájkolgatja a képeimet, azt a keveset, amit felteszek, olyan zenéket oszt meg, amikről tudja, hogy szeretem. És van két gyereke, meg gyönyörű felesége, nekem meg barátom.

Ez még semmit nem jelent, de lövésem sincsen, mit tennék, ha találkozni szeretne. Valószínű nem mennék el.

2021. szept. 9. 23:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nagyon megbántott anno. Szerelem ide vagy oda, maradandó lelkisebeim lettek.
2021. szept. 10. 00:15
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát addigra szerintem marhára nem érdekel engem az illető, mert csak voltam szerelmes... Örökké nem vagyok az olyanba aki leszar.
2021. szept. 10. 01:36
 8/8 anonim ***** válasza:
64%
Igen! Ha még van irányába érzelem akkor adnék egy esélyt. Elvégre titokban szerelmes voltam belé, így már nem kell titkolni amit érzek. Mindenképpen érdemes esélyt adni
2021. szept. 10. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!