Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibuknátok ha nyíltan közölné hogy már nem szerelmes?
Tudom, nyílt titok, hogy x idő után a házasságban élők már nem szerelmesek egymásba, csak szeretik egymást. Megkérdeztem ma a férjemet, hogy szerelmes-e belém, erre azt a választ kaptam, hogy hát nem annyira mint régen… összeszorult a szívem, annyira rosszul esett 🥺
Mondtam neki, hogy dolgozzunk ezen akkor, annyit válaszolj, hogy jó. Túl reagáltam?
Mi 5 éve vagyunk együtt. 2 éve már nem vagyok szerelmes. Soha nem csalnám meg nem hagynàm el senkiért.
El se tudnám képzelni az életem nélküle.
Ha ez valakinek nem elég akkor élje a maga kis rózsaszín álomvilágàt. Aztán majd jó pofára esik valami hősszerelmes macsóval.
Igen túl reagálod. Tőlem mikor megjérdezi az asszony, hogy mennyire szeretem, mindig azt válaszolom, hogy amennyire te engem. Döntse el, hogy ez sok , vagy kevés.
Ilyen értelmetlen kérdést minek feltenni? Az őszinte választó idegesek lesztek.
Nagyon sajnálom.
De azt jobban, hogy szerintetek normális ha a szerelem csökken, nem pedig növekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!